Masterchef 7: ''Τσέπωσε'' τα 1.000 ευρώ - Οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από τη σημερινή (15/5) δοκιμασία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: ''Τσέπωσε'' τα 1.000 ευρώ - Οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι εξελίξεις στο Μasterchef 7 είναι πολύ κομβικές μιας και τα περιθώρια στενεύουν και μάλιστα τη Δευτέρα 15/5 παρακολουθήσαμε τους 7 φιναλίστ, που διεκδικούν μία θέση για τον τελικό του διαγωνισμό μαγειρικής (δείτε εδώ τους 2 σίγουρους).

Από τη δοκιμασία του Mystery box είδαμε ως νικητή των 1.000 ευρώ να βγαίνει ο Νίκος και στη συνέχεια να προκύπτουν από τη γνώμη των κριτών οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα διαγωνιστούν την Τρίτη 16/5.

Ο λόγος για τους: Γιώργο Πορφύρη, ο Δημήτρη Πολιτάκη και τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Masterchef 7 και ο νικητής των 1.000 ευρώ

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.