Survivor All Star trailer 16/5: «Έλα εδώ! Τι είμαι; Πες μου τι είμαι; Ξανά πες το!» - Διακόπτεται ο αγώνας! Καυγάς μεταξύ Τάκη και Μπάρτζη!

Οι λεπτομέρειες που ίσως κοπούν στο μοντάζ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 16/5: «Έλα εδώ! Τι είμαι; Πες μου τι είμαι; Ξανά πες το!» - Διακόπτεται ο αγώνας! Καυγάς μεταξύ Τάκη και Μπάρτζη!

Πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες συμβιώνουν κάτω από την ίδια παραλία, υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες εδώ και 19 ολόκληρες εβδομάδες, χωρίς φαγητό και ανέσεις. Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα έτσι; Η All Star έκδοση του Survivor μπορεί να μην είναι σίγουρα αυτό που είχαμε στο μυαλό μας αλλά ένα είναι το βέβαιο: Αυτά που βλέπουμε στις οθόνες μας είναι το 1/3 από αυτά που έχουν όντως συμβεί και το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει τα υπόλοιπα!

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15/5 κι όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε από πολύ νωρίς το Youweekly.gr ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Απόψε 16/5 έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με... διακοπές, εντάσεις και τσακωμούς! Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star

Όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω οι δυο τους θα έρθουν σε μεγάλη ένταση κατά την διάρκεια του καυγά. Ένας χαρακτηρισμός του Τάκη προς το πρόσωπο του Νίκου θα κάνει τον δεύτερο έξαλλο! Ο Νίκος θα διακόψει τον αγώνα και θα φωνάζει συνεχώς «Τι είπες; Πες μου τι μου είπες ξανά!». Όπως αναφέρει η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα η παραγωγή διέκοψε για λίγο τα γυρίσματα για να ηρεμίσει τα πνεύματα αλλά αυτό δεν ξέρουμε αν θα το δείξουν απόψε!

Αν δεν θέλουν να πάρει μεγάλη έκταση το γεγονός θα φροντίσουν σίγουρα να το κόψουν στο μοντάζ, όπως έχει γίνει και σε άλλα πράγματα και καταστάσεις άλλωστε...

Υπενθυμίζουμε πως σας έχουμε αποκαλύψει από εχθές και ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα (δείτε τα όλα εδώ!).