Masterchef 7: «Το βλέπετε! Δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει!» - Απίστευτο σκηνικό με παίκτη & το Σωτήρη Κοντιζά

Τι συνέβη στο ριάλιτι μαγειρικής;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Το βλέπετε! Δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει!» - Απίστευτο σκηνικό με παίκτη & το Σωτήρη Κοντιζά

Με απουσίες ξεκίνησε την Πέμπτη (18/5) το Masterchef 7 (δείτε εδώ ποιος κριτής έλειπε για γιατί) και στη συνέχεια ξεκίνησε πολύ γρήγορα η τελευταία ομαδική δοκιμασία για φέτος με τους 6 εναπομείναντες παίκτες.

Λίγο πριν μπουν στις κουζίνες τους όμως συνέβη ένα χιουμοριστικό σκηνικό ανάμεσα στο Σωτήρη Κοντιζά και ένα διαγωνιζόμενο, το όποιο όμως έκρυβε και κάποιες αλήθειες. Πιο αναλυτικά, ο σεφ πείραξε τον Πορφύρη λέγοντας του, πως ποτέ δεν απαντάει με ουσία στις ερωτήσεις της.

Η ατάκα του Βασίλη Πορφύρη για το Σωτήρη Κοντιζά στο Masterchef 7

Στη συνέχεια, ο παίκτης είπε στην ατομική του συνέντευξη: «Το βλέπετε πια, δεν είμαι φαντασιόπληκτος που το λέω από την πρώτη μέρα. Δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει! Θα με καλέσει στο σπίτι και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω. Ωραία, θα απαντάω πλέον με ένα ναι και ένα όχι και τελείωσε. ''Ναι, όχι, είμαι καλά'' και δεν ξαναμιλάω στην τελική. Δεν ξαναμιλάω στον Κοντιζά, δεν τρέχει τίποτα», είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.