Survivor All Star: Συναντιόταν κρυφά με τον Μπόγδανο στο δάσος - Η αντίδραση του Κόρο για την φήμη που κυκλοφορούσε

Επιβεβαίωσε και διέψευσε ταυτόχρονα τα γεγονότα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Συναντιόταν κρυφά με τον Μπόγδανο στο δάσος - Η αντίδραση του Κόρο για την φήμη που κυκλοφορούσε

Ο Γιώργος Κόρομι, το πρωί της Πέμπτης 25/5 βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, και απάντησε στην Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της σε ένα από τα πιο "καυτά" ερωτήματα γύρω από το όνομά του στο Survivor All Star.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες πως ο ίδιος συναντιόταν κρυφά με τον Ηλία Μπόγδανο, μακριά από όλους, κάτι που κίνησε τις υποψίες και για πολλούς οι δύο τους "μαγείρευαν" τα αποτελέσματα της κάλπης και σχεδίαζαν πώς θα κινηθούν και πώς θα βγάλουν τους άλλους εκτός. Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, επιβεβαίωσε το γεγονός πως επιθυμούσε να βρίσκεται κρυφά με τον φίλο του, αλλά όχι λόγω στρατηγικής.

Διαβάστε επίσης: «Η Μαριαλένα όντως...» - Ο Γιώργος Κόρομι για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τη φήμη

Η φήμη που επιβεβαίωσε ο Κόρο για τον Μπόγανο στο Survivor All Star και το ξεκαθάρισμα

«Εγώ ξυπνούσα νωρίς 6 - 7 το πρωί. Οι άλλοι κοιμόντουσαν ως τις 9. Οπότε το πρωί παλιά είχα παρέα μου τον Μάριο που τα λέγαμε και με τον Στέλιο πολύ, άπειρες ώρες. Τότε ήμασταν κομπλέ. Μετά όμως, επειδή και ο Λιάκος ξυπνάει νωρίς και πάντα από το '21 που ξυπνούσαμε, αράζαμε και τα λέγαμε για την έξω ζωή, πλέον ήμασταν σε άλλες ομάδες, οι οποίες δεν τα πήγαιναν καλά και άμα μας έβλεπαν να μιλάμε, και η δικιά του και η δικιά μου η ομάδα, με το που γίνονται συναντήσεις λένε ότι ουσιαστικά κάτι ετοιμάζουμε, "μαγειρεύουμε" ψήφους κλπ. Έβλεπα ότι κακοφαινόταν στις ομάδες, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο και νομίζουν ότι συζητάω κάτι για ψηφοφορίες κλπ γιατί με τον Ηλία είμαι φίλος από το '21, τα λέμε και έξω. Όταν ξυπνούσαν και οι υπόλοιποι και πήγαιναν στα spot, επειδή εκείνον δεν τον ήθελαν εκεί, έφευγε», εξήγησε.

Έπειτα, μίλησε και για τον Τάκη Καραγκούνια με τον οποίο δεν ήθελε επαφές, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, η οποία έφυγε για διακοπές και τον αφήνει μόνο του λίγο μετά την επιστροφή του, καθώς δεν περίμενε πως θα γύριζε σπίτι τους.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι επικίνδυνος»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, ήταν το απόγευμα της Τετάρτης 24/5 ο Γιώργος Κόρομι, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις και αποκαλύψεις για πολλά από τα πρόσωπα του ριάλιτι επιβίωσης και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τι είπε για τα πρόσωπα των διαφορετικών ομάδων που συναντιόντουσαν κρυφά στο δάσος).

Ένα από τα πρόσωπα για τα οποία ρωτήθηκε, λοιπόν, είναι και ο Σπύρος Μαρτίκας, τον οποίο άλλοι τον λατρεύουν και άλλοι τον "μισούν" εξαιτίας τις συμπεριφοράς του και της στρατηγικής του. Ο επιχειρηματίας, έτσι, ανέφερε τον τρόπο σκέψης του και δράσης του, ενώ τον χαρακτήρισε ως "επικίνδυνο".

«Αστέρας. Από τις δυο ώρες που είναι το συμβούλιο, η μία είναι δική του. Απλά τον παρακολουθούσα. Του αρέσει να μιλάει, έχει λέγειν, τα λέει ωραία. Τα έχει σκεφτεί όλα πριν. Απλά άμα τον πιάσεις αδιάβαστο και του πεις κάτι που δεν το έχει σκεφτεί εκείνη τη στιγμή, γουρλώνει τα μάτια και μένει "παγωτό". Αλλά είναι φανταστικός. Είναι επικίνδυνος παίκτης. Τον παραδέχομαι στα αγωνίσματα. Με το που φτάσει στον στόχο είναι επικίνδυνος και άμα σε πιάσει στο στόμα του είναι πάλι επικίνδυνος», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια» - Σάλος στο twitter κατά του "μισογύνη" Κόρο