Masterchef 7: Αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό - Η πρώτη όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Πορφύρη

Όσα μοιράστηκε μέσα από τα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό - Η πρώτη όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Πορφύρη

Μια αποχώρηση - ανατροπή είδαμε την Πέμπτη 25/5 από το Masterchef 7 με το Γιώργο Πορφύρη να κρεμάει και επίσημα την ποδιά του από το ριάλιτι μαγειρικής λίγο πριν το μεγάλο τελικό (δείτε εδώ τη στιγμή της αποχώρησής του).

Οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι και έτσι ο παίκτης δε φάνηκε να μπορεί να συνεχίσει τη διαδρομή του ανάμεσα στους φιναλίστ. Μετά την προβολή του επεισοδίου μάλιστα, ο πρώην παίκτης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο instagram.

Με μία φωτογραφία του από το διαγωνισμό, ο Γιώργος Πορφύρης και με λίγα λόγια θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στην πορεία του και παράλληλα να ευχηθεί σε όλους καλό καλοκαίρι.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Πορφύρη μετά την αποχώρησή του από το Masterchef 7

«Σας ευχαριστώ όλους . Για όλα. Καλό καλοκαίρι», έγραψε ο Γιώργος Πορφύρης.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.