J2US: «Και εσύ και το παντελόνι σου...» - Το αιχμηρό σχόλιο που δέχτηκε ο Κοκλώνης για την στυλιστική του επιλογή

Από μέλος της κριτικής επιτροπής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Και εσύ και το παντελόνι σου...» - Το αιχμηρό σχόλιο που δέχτηκε ο Κοκλώνης για την στυλιστική του επιλογή

Με ανανεωμένη διάθεση όπως πάντα έτσι και το Σάββατο 27/5 είδαμε το Νίκο Κοκλώνη να εμφανίζεται στο Just the 2 of us με τον παρουσιαστή του show να κλέβει την παράσταση με το κάτω μέρος της στυλιστικής επιλογής του.

Πριν από λίγες ημέρες τον είχαμε δει να γίνεται νονός με ροζ κοστούμι (δείτε το εδώ) και αυτή τη φορά να παρουσιάζει το διαγωνισμό με μαύρο πουκάμισο και φούξια εμπριμέ παντελόνι, με το Σταμάτη Φασουλή να μην κρατιέται και να κάνει ένα όλο νόημα σχόλιο!

Το σχόλιο που δέχτηκε ο Νίκος Κοκλώνης για το παντελόνι του στo J2US

«Έχεις απόλυτο δίκιο και εσύ και το παντελόνι σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η φάρσα που έκανε τον παραγωγό να ουρλιάζει

Την ώρα που έκαναν διάλλειμα τα ζευγάρια από τις ερμηνείες τους στο επεισόδιο στις 1/4 του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τα δώρα που θα δώσει στο τέλος της εκπομπής, Εκείνη την στιγμή που παρουσίαζε το αυτοκίνητο και ήθελε να δείξει όλα τα σημεία του, στο πορτ μπαγκάζ τον περίμενε μια έκπληξη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, επηρεασμένη από την Πρωταπριλιά, ήθελε να κάνει κάτι στον συνάδελφο και φίλο της. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να κόψει την ανάσα του Νίκου Κοκλώνη, όταν εκείνος δεν το περίμενε καθόλου.

Διαβάστε επίσης: J2US: «Αχ νυφούλα να σε δώ!» - Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Βανδή στον αέρα του ALPHA

Μόλις άνοιξε ο Νίκος Κοκλώνης την πόρτα του πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τον κατατρόμαξε η Βίκυ Σταυροπούλου και αυτός πετάχτηκε από την τρομάρα του.

«Αχ, καλέ, τι έκανες; Αχ, Θεέ και Παναγία! Φοβήθηκα», είπε ο Κοκλώνης με τρεμάμενη φωνή και η Σταυροπούλου «πέθανε» στα γέλια.