Survivor all star trailer 28/5: Έπαθαν όλοι σοκ - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες

Το έπαθλο μιλάει από μόνο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star trailer 28/5: Έπαθαν όλοι σοκ - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες

Προς το τέλος του φτάνει σιγά σιγά το Survivor all star για αυτό και τα έπαθλα όσο περνάει ο καιρός, γίνονται πολύ πιο εντυπωσιακά και πλέον η νίκη δε φέρνει απλά φαγητό, αλλά ταξίδια και πολλά δώρα!

Απόψε 28/5 το βράδυ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει με νέο επεισόδιο και όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε θα είναι αρκετά ενδιαφέρον μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων θα πρέπει να μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να βγουν νικητές.

Απόψε πρόκειται για ένα ατομικό αγώνισμα, με κάθε παίκτη να παίζει έχοντας ζωές και να προσπαθεί ο ένας να αποκλείσει τον άλλον. Κι αυτό γιατί ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει αυτοκίνητο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που είχε κερδίσει το προηγούμενο αυτοκίνητο, ωστόσο τώρα είναι η ώρα για άλλο νικητή, κάτι που σοκάρει τους παίκτες μόλις το ακούν από τον Γιώργο Λιανό.

Εμείς γνωρίζουμε ήδη ωστόσο ποιος παίκτης θα το κερδίσει!

Μάλιστα, όπως βλέπουμε από το trailer, ο Νίκος Μπάρτζης θα έχει έναν πολύ άσχημο τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, απόψε θα παρακολουθήσουμε και την ελληνοτουρκική μονομαχία. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών Ελλάδας και Τουρκίας, κάτι για το οποίο ήδη σας έχουμε spoil!