Survivor All Star: Σοκ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όνομα - έκπληξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Σοκ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και τσακωμούς είδαμε στο αποψινό 29/5 επεισόδιο του Survivor all star, στο τέλος του οποίου είδαμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μιας και οι δύο ομάδες έπαιξαν για την πρώτη ασυλία.

Οι τυχεροί αυτή την φορά ήταν οι Μπλε οι οποίο κατάφεραν να κερδίσουν και να πάνε χαλαροί και ήρεμοι στο συμβούλιο. Μπλε και Κόκκινοι λοιπόν πήγαν να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και να ξεκινήσουν την ψηφοφορία.

Ωστόσο, πριν από αυτό, είδαμε ξανά εντάσεις μεταξύ Τάκη και Ηλία, με αφορμή τα όσα έγιναν νωρίτερα στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες είχαν μια τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Survivor, την νίκη της οποίας την πήρε ο Ηλίας με τον Τάκη να θυμάται ότι νωρίτερα τον είχε εμποδίσει να μιλήσει με τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε).

Το θέμα λοιπόν αυτό συνεχίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο συμβούλιο με τον Ηλία να μην θέλει να δώσει άλλη έκταση, σε αντίθεση με τον Τάκη, που έγινε πυρ και μανία.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός όμως λίγο αργότερα έβαλε μια άνω τελεία και ζήτησε από τον κάθε παίκτη της Κόκκινης ομάδας να ψηφίσει έναν από τους συμπαίκτες του. Τελικά, το όνομα που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.

Για να δούμε αύριο ποιος θα βγει στον τάκο μαζί του...

Η ανάρτηση του πατέρα του Βασάλου για την υποψηφιότητά του

Το Survivor all star φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του με τους παίκτες, που έχουν καταφέρει να παραμείνουν μέχρι και σήμερα στο ριάλιτι του Άγιου Δομίνικου να έχουν μαζέψει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό και φυσικά να είναι πολύ κοντά στον τελικό του παιχνιδιού.

Επειδή ωστόσο έχουμε πορεία μέχρι να φτάσουμε στην τελική 3αδα, θα δούμε και άλλες αποχωρήσεις μέχρι να έρθουν οι παίκτες στο Γαλάτσι εκεί, που γίνεται τα τελευταία χρόνια η διαδικασία της ανάδειξης του νικητή.

Πριν καλά καλά παιχτεί το επεισόδιο και πριν κυκλοφορήσουν τα spoilers η είδηση, πως ο Βασάλος θα χρειαστεί τη βοήθεια το κοινού διέρρευσε από αλλού και μάλιστα από τον ίδιο του πατέρα μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε το βράδυ της Κυριακής 28/5 στο Instagram.