Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας έπαιξαν Μπλε και Κόκκινοι στο αποψινό 30/5 επεισόδιο του Survivor all star και φυσικά και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ αποφασισμένες και δυνατές, ειδικά η Κόκκινη, μιας και έχει χάσει ήδη την πρώτη ασυλία, θέτοντας ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τα σχόλιά του).

Έτσι λοιπόν μπήκαν με φόρα στο στίβο μάχης, ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις, με πρωταγωνιστές τον Ηλία και τον Τάκη, οι οποίοι παραλίγο να πιαστούν ξανά στα χέρια.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ήταν ξανά η Μπλε, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweeky. Έτσι λοιπόν και απόψε θα πάνε χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού.

Οι επόμενοι 2 προτεινόμενοι

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας λοιπόν και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έχουν φτάσει από εχθές στα χέρια μας, κι αφού σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει απόψε (δείτε εδώ), η απόφαση των Κόκκινων είναι μονόδρομος... Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά!

Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση και πως να μην είναι άλλωστε... Α ρε Μαριαλένα τυχερή που έχεις τον Σάκη, να τα λέμε κι αυτά!