Survivor All Star: «Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό....» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του 

«Εχθές στο συμβούλιο οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα είχαν χαμένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό....» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του 

Με τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του που είδαμε στο χθεσινοβραδινό 29/5 συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο, με τον ίδιο να μη το έχει πάρει όπως φαίνεται και πολύ καλά.

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του

«Εχθές στο συμβούλιο οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα είχαν χαμένα. Σε μια στιγμή παραφροσύνης με βγάλανε για δεύτερη φορά υποψήφιο, δεν μπορώ να καταλάβω, από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό χωρίς να ψηφιστώ καμία φορά. Τέλος πάντων δε πειράζει, εγώ δε κρατάω κακία σε κανέναν.

Όπως κι να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή, έχω ξανά πει ότι δεν με αφορά αν βγω υποψήφιος ή όχι. Εκεί που είναι να πάω θα πάω με τον κόσμο, ακόμα και 15.000 φορές να βγω. Αν ο κόσμος σε θέλει στον τελικό, σε θέλει νικητή, θα σε πάει εκεί που είναι να σε πάω.

Περιμένω τον κόσμο να δούμε αν με γουστάρει ή όχι, ή αν θα πάω σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά με το δικό του γνωστό ύφος μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος.

Έφτασαν οι συγγενείς των παικτών - Τι συνέβη ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον πατέρα του Σάκη

Ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο Survivor All Star. Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τρώγοντας και περνώντας μαζί τρεις ώρες στον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ποιο πρόσωπο πήγε στο εξωτικό νησί για κάθε έναν από τους παίκτες. Πριν γίνει ο αγώνας εμφανίστηκαν ένας ένας μπροστά τους για δυο λεπτά και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ από τα δάκρυα.

Όπως αποκάλυψε ο κάθε παίκτης θα δει: Η Στέλλα Ανδρεάδου τον αδερφό της, τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, την Μελίνα Μεταξά ο πατέρας της, τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, τον Μάριο Πρίαμο η μητέρα του, τον Γιώργο Ασημακόπουλο η μητέρα του, τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του και τον Τάκη Καραγκούνια η κόρη του.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι ενώ την ώρα που εμφανίστηκε στην κάμερα η μαμά της Μαριαλένας, πήγε να την αγκαλιάσει και ο Σάκης, την στιγμή όμως που εμφανίστηκε ο πατέρας του εκείνη δεν τον πλησίασε.

Δείτε επίσης: Νέο σκάνδαλο με Μπόγδανο και Πρίαμο - Το πλάνο που τους "καίει" για την κατοχή κινητού