Survivor All Star: Η ερώτηση του Ατζούν στον Μάριο για Καρολίνα και Ελευθερία - Η αμήχανη αντίδρασή του

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Η ερώτηση του Ατζούν στον Μάριο για Καρολίνα και Ελευθερία - Η αμήχανη αντίδρασή του

Μετά τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία στο αποψινό 30/5 επεισόδιο του Survivor all star (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε), οι δύο ομάδες πήγαν ξανά στον στίβο μάχης προκειμένου να συναντήσουν την Τούρκικη ομάδα, τον Ατζούν και τον Γιώργο Λιανό.

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε αρκετά με τους Έλληνες παίκτες και για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι σπόντες και τα σχόλια όλο νόημα, φέρνοντας τους σε αρκετή αμηχανία.

Οι ερωτήσεις - φωτιά του Ατζούν στους παίκτες

Αρχικά, μίλησε στο ζευγάρι Μαριαλένα - Σάκης ρωτώντας τους πώς πέρασαν στο ταξίδι στην Νέα Υόρκη, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως έχει ξανά πάει, ωστόσο αυτή τη φορά πέρασε καλύτερα. Μάλιστα, ο Σάκης έσπευσε να σχολιάσει πως είχε πάρει με πρώην της, αλλά τουλάχιστον μαζί του ήταν πιο ωραία.

Έπειτα, ο Ατζούν ρώτησε τον Ηλία πόσο του λείπει η κοπέλα του, Αλεξάνδρα, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα και αναφέροντας πως είναι πολύ τυχερός που την έχει και πως περιμένει πως και πως να την ξανά δει.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να ρωτήσει τον Μάριο αν του λείπει η Καρολίνα και η Ελευθερία, με εκείνον να αντιδρά πολύ αμήχανα και να προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει.

Η εξομολόγηση της Καρολίνας για την επικοινωνία με την Ελευθερίου μετά το "σκάνδαλο" με τον Πρίαμο

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το "σκάνδαλο" με το φιλί του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα στο Survivor All Star, κάτι που είχε σχολιαστεί έντονα, καθώς και οι δύο παίκτες είχαν σχέσεις εκτός παιχνιδιού τότε, όμως η Καρολίνα αποφάσισε να μιλήσει και να "σπάσει" τη σιωπή της για όσα συνέβησαν την Τρίτη 23/5 μέσα από την κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πότε έγινε το "κλικ" ανάμεσα στην ίδια και στον παίκτη των Μπλε, τι είχαν αντιληφθεί τότε για το πλάνο τους που απαθανατίστηκε και προβλήθηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ποια είναι η σχέση της και η επικοινωνία της με τον πρώην της, Μπο, και την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Μου έχει λείψει αρκετά, θα έλεγα, το Survivor All Star. Αγωνιστική ήμουν, αλλά το αφήσαμε αυτό και την πατήσαμε, κατάλαβες; Πήγε το μυαλό μου αλλού...», είπε αρχικά και σε ερώτηση για τον τρόπο που ήρθε κοντά με τον Πρίαμο, δήλωσε:

«Έτυχε! Και άμα σου τύχει, μη σου τύχει. Βλέπω τον Μάριο, με βλέπει, κοιτιόμαστε και κάτι συμβαίνει αμέσως, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήταν αμοιβαίο, γιατί το συζητήσαμε μετά. Πρώτη φορά βρεθήκαμε στα γραφεία, εκεί που είχαμε πάει να μιλήσουμε με τον Ατζούν και μία μέρα μετά, λίγες ώρες αργότερα ουσιαστικά, φύγαμε για το νησί».

Διαβάστε επίσης: «Δεν είπα ποτέ τη λέξη "ερωτευμένη", η σχέση μας έχει μπει σε...» - Η Καρολίνα "έσπασε" τη σιωπή της για τον Πρίαμο μετά την επανασύνδεση με την Ελευθερίου

«Το πλάνο που καταγράφτηκε το καταλάβαμε, αλλά που να ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις», πρόσθεσε έπειτα και επισήμανε για τους πρώην και των δύο:

«Δεν έχω επικοινωνία ούτε με τον Μπο από τότε που βγήκα από το παιχνίδι ούτε με την Ελευθερία. Δεν ήξερα ότι ήταν με τον Μάριο. Της έστειλα εγώ μήνυμα μόλις βγήκε από το παιχνίδι, αλλά δεν θα πω τι και πώς. Μου απάντησε... ο Μπο δεν μου απάντησε. Ένιωσα ότι έπρεπε να στείλω για να νιώσω εγώ καλύτερα» (δείτε εδώ το μήνυμα που έστειλε στον ράπερ).

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια και την πιθανότητα να βρεθεί σε κάποια εκπομπή στο μέλλον, ανέφερε: «Αν είναι η Έλενα Χριστοπούλου σε πάνελ που θα μου κάνουν πρόταση, θα μπω σε δέλεαρ, γιατί την αγαπώ πολύ, από όλες τις πτυχές».