Survivor All Star έκτακτο: Εκτός ο Τάκης Καραγκούνιας - Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star έκτακτο: Εκτός ο Τάκης Καραγκούνιας - Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star. Έχει μείνει περίπου ένας μήνας, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί, εξαιτίας των δεύτερων εκλογών που θα γίνουν στις 25 Ιουνίου.

Όσο περνάνε λοιπόν οι ημέρες, η ψηφοφορία είναι όλο και πιο δύσκολη, αφού οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι εκείνοι που λαμβάνουν και την μεγαλύτερη αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Αυτή την εβδομάδα όμως, ένας πρέπει να αποχωρήσει.

Από την πρώτη ψηφοφορία, στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για το αποτέλεσμα, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταχά, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.gr.

Ένας από τους τρεις λοιπόν, θα γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα ακολουθώντας έτσι τον Σπύρο Μαρτίκα, που ήδη έχει γυρίσει πίσω στην κανονικότητα και στην αγκαλιά της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Αποχωρεί από το Survivor All Star ο Τάκης Καραγκούνιας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Τάκης Καραγκούνιας αποχωρεί από το Survivor All Star και μάλιστα ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο περιμένοντας να πάρει το αεροπλάνο και να γυρίσει στο σπίτι του.

Το τελευταίο διάστημα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και μάλιστα είχε αποβληθεί από δυο έπαθλα λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη, με αποτέλεσμα να χάσει την στήριξη του κοινού.

Σήμερα να σημειώσουμε πως το επεισόδιο είναι πολύ βαρύ, αφού οι παίκτες θα δουν στους στίβους μάχης συντρόφους και γονείς (δείτε το trailer). Δείτε λοιπόν ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα και θα περάσει χρόνο μαζί τους.