My Style Rocks: «Ώπα, το χοντραίνεις τώρα! Πάρτο πίσω» - Άγριος τσακωμός ανάμεσα στην Ειρήνη & την Μέλντα

Σε δύο γύρους...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ώπα, το χοντραίνεις τώρα! Πάρτο πίσω» - Άγριος τσακωμός ανάμεσα στην Ειρήνη & την Μέλντα

Χαμός έγινε και στο σημερινό (1/6) επεισόδιο του My Style Rocks ανάμεσα στην Ειρήνη Καζάκη και την Μέλντα, καθώς αντάλλαξαν 2άρια για τα look που έφεραν ώστε να βαθμολογηθούν από τις συμπαίκτριές τους και την επιτροπή και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πρώτης, η οποία άρχισε να θυμάται τα παλιά και να τα φέρνει ξανά στο προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, βρήκε την ευκαιρία να πει ότι η Μέλντα την πιάνει πίσω από τις κάμερες και της λέει τι θα πρέπει να πει όταν γράφεται το επεισόδιο, κάτι που είχε υποτίθεται συζητηθεί και λυθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Εκείνη, φυσικά, δεν έμεινε άπραγη και της ζητούσε να πάρει πίσω την κατηγορία της (δείτε εδώ το τσακωμό της Ειρήνης με την Ίριδα).

Διαβάστε επίσης: Ανησυχία στο πλατό του ΣΚΑΙ για την υγεία διαγωνιζόμενης - "Μουδιασμένη" η Κατερίνα Καραβάτου

Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Μέλντα και Ειρήνη στο My Style Rocks

«Να παίρνω και την δική σου άδεια όταν μιλάω στο τηλέφωνο; Αν μπορώ να μιλάω πιο δυνατά ή όχι; Για να ξέρω δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω έξω με κάποιον δικό μου άνθρωπο να πάρω την άδεια. Τι θα πω, πως θα το πω, αν θα κλάψω, αν δεν θα κλάψω, αν θα πω οτιδήποτε, την στεναχώρια μου. Να ξέρω δηλαδή, όχι τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Μέλντα, με την Ειρήνη να της απαντά: «Δεν την χρειάζεσαι εσύ την άδειά μου».

Και τότε η ίδια συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω να χρειάζομαι την άδεια κανενός! Ούτε εσείς τη δικιά μου, εγώ την δικιά σας όταν απευθύνομαι στους δικούς μου ανθρώπους και μιλάω στο τηλέφωνο».

«Μάλλον όμως εμείς χρειαζόμαστε άδεια από σένα για το τι λέμε, γιατί για να πιάνεις την Ειρήνη backstage και να της λες "στο πλατό θα πεις ότι δεν πιστεύω ότι έχεις στιλίστα». Ναι, μάλλον εμείς πρέπει να σε ρωτάμε για το τι πρέπει να λέμε», παρενέβη η Χριστιάνα Κατσιέρη.

Και η Μέλντα της απάντησε: «Έχεις μείνει σε άλλο επεισόδιο και δεν έχεις καταλάβει τι έχουμε πει μάλλον», με την Ειρήνη ωστόσο να επιμένει: «Εδώ, συγγνώμη Μέλντα, αλλά έχει δίκιο η Χριστιάνα»

«Σε έπιασα και σε απείλησα;», ρώτησε έπειτα η Μέλντα και η Ειρήνη δήλωσε: «Μου είπες τι πρέπει να ειπωθεί on air».

«Το απολαμβάνω πολύ αυτό, Κάθε φορά και κάτι άλλο», κατέληξε η Μέλντα με την Κατερίνα Καραβάτου να μπαίνει στη μέση για να λήξει το θέμα.

Δυστυχώς, όμως, ο τσακωμός συνεχίστηκε και όταν ανέβηκε η Ειρήνη Καζάκη να παρουσιάσει το look της, λέγοντας στη Μέλντα: «Μου έβαλες δύο επειδή δεν σου αρέσει το look μου; Το ξεκαθαρίζουμε αυτό ε; Δεν θα με πιάσεις μετά να μου πεις άλλα;»

«Ώπα, το χοντραίνεις τώρα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Μην πάμε άλλου Ειρήνη μου, κάθε φορά το πας κάπου αλλού. Δεν μου άρεσε αυτό που είπες τώρα. Να το πάρεις πίσω. Αρκετά! Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Θα σε παρακαλούσα να πάρεις πίσω αυτό που είπες», με την ίδια να γίνεται έξαλλη.