Survivor All Star spoiler 5/6: Θα πέσει πολύ κλάμα - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 5/6: Θα πέσει πολύ κλάμα - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Μπορεί την Κυριακή 4/6 να μην βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ επεισόδιο Survivor All Star (δείτε το λόγο και τι θα προβληθεί στη θέση του), ωστόσο την Δευτέρα 5/6 επιστρέφει με νέες εξελίξεις. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό, αφού έχει μείνει περίπου ένας μήνας λίγο πριν το live στο Γαλάτσι.

Αυτές τις εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες ασυλίες λίγο πριν τα αγωνίσματα γίνουν ατομικά με σκοπό μια θέση στον ημιτελικό και τον τελικό.

Την Δευτέρα λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με Μπλε και Κόκκινους να μάχονται στο στίβο μάχης με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι. Πλέον στον Άγιο Δομίνικο έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες οπότε οι αγώνες θα κρίνονται στον πόντο.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor All Star

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους απαιτούμενους πόντους στον αγώνα, θα είναι η Μπλε! Όπως καταλαβαίνετε, οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφιστούν ανάμεσα τους και να βγει ένας παίκτης προς αποχώρηση...

Ποιος θα είναι αυτός; Stay tuned!

Survivor All Star spoiler 5/6

Θριάμβευσε στην ψηφοφορία ο Βασάλος - Πόσοι τον ψήφισαν να μείνει στο παιχνίδι

Η 21η εβδομάδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1/6 με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο αφού και είδαμε τους παίκτες πρώτη φορά μετά από σχεδόν 6 μήνες να μιλούν από κοντά με τους συγγενείς τους αλλά και είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να σβήνει την δάδα του και να αποχωρεί από το νησί.

Το spoil του Youweekly.gr έπεσε μέσα για ακόμη μια φορά. Ο Τάκης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ λέγοντας πως θέλει να βγει νικητής ο Κωνσταντίνος Βασάλος... ο Κωνσταντίνος με τον οποίο βρέθηκε στον τάκο (μαζί και με την Μελίνα, φυσικά) και τελικά, κατάφερε να τον διώξει...

Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αφού παρά το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος είναι πολύ πεσμένος αγωνιστικά φέτος το κοινό που τον στηρίζει έξω είναι μεγάλο. Από την άλλη και η Μελίνα είχε δείξει την δυναμική της στις ψηφοφορίες αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που επιλέχθηκε ως προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα ήταν η τεράστια διαφορά που θα υπάρχει στα ποσοστά: Όπως θα δείτε παρακάτω ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε πρώτος πανηγυρικά ενώ για πολύ μικρή διαφορά με τον Τάκη η Μελίνα Μεταξά δεν αποχώρησε!

  • Κωνσταντίνος Βασάλος 78%
  • Μελίνα Μεταξά 12%
  • Τάκης Καραγκούνιας 10%