Masterchef 7: Στην Κρήτη για το μεγάλο τελικό του διαγωνισμού - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπέη και του Νίκου Τράκα

Οι δοκιμασίες για την κατάκτηση των 50.000 ευρώ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Στην Κρήτη για το μεγάλο τελικό του διαγωνισμού - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπέη και του Νίκου Τράκα

Μετά από πολλούς μήνες δοκιμασιών, παίκτες που πέρασαν από το Masterchef 7 και τα εκατοντάδες πιάτα, που δοκίμασαν οι κριτές του διαγωνισμού τη Δευτέρα 5/6 έφτασε και επίσημα η ημέρα του μεγάλου τελικού.

Οι δύο φιναλίστ είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας με τους δύο παίκτες να αναμετριούνται ο ένας με τον άλλον και ο καθένας ξεχωριστά με τον εαυτό του με σκοπό να πάρουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Με μια σειρά δοκιμασιών, που θα ακολουθήσουν Μπέη και Τράκας θα δείξουν το καλύτερο πρόσωπο τους με την πρώτη στάση τους να είναι στην Κρήτη και στο όμορφο Λασίθι (δείτε εδώ το μήνυμα του Μπέλου για τη Μπέη).

Τα πρώτα πλάνα από τον τελικό του Masterchef 7 στην Κρήτη

Ανακοινώθηκε επίσημα το μέλλον του παιχνιδιού

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην εκπομπή ''Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα'' στο ΡΙΚ με τον ίδιο να μιλάει ανοιχτά για το φετινό κύκλο του Masterchef, που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αλλά και για το μέλλον του προγράμματος.

Γενικότερα επικρατεί μία παραφιλολογία, καθώς λέγεται κάθε φορά, πως θα είναι η τελευταία χρονιά για το ριάλιτι μαγειρικής και πάντα βλέπουμε να δίνεται μία σεζόν ως παράταση (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του Κοντιζά για το μέλλον του παιχνιδιού).

Μέσα από τη νέα αυτή συνέντευξη του Ιωαννίδη έγινε γνωστό, πως μετά από συζητήσεις με το κανάλι και την παραγωγή εν τέλει το Masterhef θα συνεχίσει και έτσι θα δούμε την 8η σεζόν του χρόνου.

«Έχει γίνει κρούση από το κανάλι και θα συνεχίσουμε με το MasterChef 8. Πάντα συζητάμε για αλλαγές να υπάρξει εξέλιξη και ενδιαφέρον και με τις δοκιμασίες, που βάζουμε στους παίκτες μας και με τους καλεσμένους μας και με τη ροή του διαγωνισμού γενικά», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.