Survivor all star: «Υπάρχει έλλειψη παιδείας και...» - Ανεπανάληπτο άδειασμα από Κατσούλη σε Μπάρτζη για τον πανηγυρισμό του

Την ώρα που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Υπάρχει έλλειψη παιδείας και...» - Ανεπανάληπτο άδειασμα από Κατσούλη σε Μπάρτζη για τον πανηγυρισμό του

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor all star έχει συζητηθεί έντονα και κυρίως για την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού (δείτε την εδώ) τη στιγμή της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού.

Στο πρώτο επεισόδιο (5/6), που ουσιαστικά έλειπε ο μισθοφόρος από την καλύβα ακούστηκαν τα σχόλια της ομάδας του και της αντίπαλης αναφορικά με την απουσία του (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε).

Ο Μπάρτζης από τη μεριά του συνεχίζει να πανηγυρίζει και μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης από τη μεριά του δεν άντεξε με τη στάση του και έκανε μια μικρή έκρηξη για το πρόσωπό του.

Το σχόλιο του Σάκη Κατσούλη για τον πανηγυρισμό του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor all star

«Μιας και είμαστε εδώ 5 μήνες έχουμε περάσει όλοι τις ίδιες δύσκολες, οπότε θα έπρεπε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που φεύγει, όποιος και αν είναι και σε όποια αντιπαράθεση και να έχουμε έρθουμε, κάτι που δε συνέβη χθες, παρ' όλα αυτά δεν είμαι εγώ αυτός, που θα κρίνω αλλά ο κόσμος, ο κόσμος κρίνει την πράξη του καθενός. Στα δικά μου μάτια υπάρχει έλλειψη παιδείας και θα το λέω όσο το βλέπω τουλάχιστον», είπε ο Σάκης Kατσούλης.

Ο Καραγκούνιας "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την αποχώρηση

«Έχω ζητήσει μία συγγνώμη στην Μελίνα Μεταξά, γιατί είχαμε μαλώσει. Ήμουν αρκετά έντονος και της είχα μιλήσει έντονα κι εγώ. Ήταν ένα γεγονός που άλλα ήθελα να πω και άλλα κατάλαβε. Είπα στην Μελίνα ότι στην ηλικία της θα έπρεπε να έχει δυο παιδιά, αλλά εννοούσα κάτι άλλο. Μου είχε πει ένα πολύ μεγάλο ψέμα, ότι δεν μου είπε ποτέ το ότι μου πρότεινε να ψηφίσω την Ρία και την Εύη και όχι εκείνη.

Όταν μου είπε μη με χαρακτηρίζεις ψεύτρα γιατί μας βλέπουν και γονείς και είσαι και εσύ γονιός, ότι δεν μπορείς να συγκριθείς με ένα 12χρονο κορίτσι. Ήθελα να πω ότι δεν είναι πια παιδί, αλλά ένας ενήλικας. Μετά εκείνη άρχισε να κλαίει και έμεινα παγωτό εγώ. Ούτε στην τηλεόραση ούτε στην προσωπική μου ζωή θα το έλεγα, δεν είμαι κάφρος. Δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό».

Όσον αφορά στον παίκτη των μπλε που αποβλήθηκε, δήλωσε: «Τον Ηλία Γκότση τον θαύμαζα, αλλά μόλις είδα κάποια πράγματα που έκανε, δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν κολλητός με τον Μπόγδανο, που είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδάκι, πήγαινε στην αγκαλιά του Γκότση και έκλαιγε για την κοπέλα του, την Αλεξάνδρα. Και φαγητά του έδινε, αλλά ο Γκότσης πιάστηκε, αλλά όλοι γνωρίζουν ποιος έχει γράψει μία λίστα, όλοι οι πρώην μπλε παίκτες. Και ο Βασάλος και η Μαριαλένα και η Μελίνα. Είχα φάει κι εγώ κάτι χωρίς να ξέρω από που ήταν, αλλά κακά τα ψέματα στα σκουπίδια όλοι βρίσκαμε φαγητό»,

ενώ όταν ο δημοσιογράφος του εξήγησε πως εκείνος τον θεωρεί υπεύθυνο για την αποβολή του και δεν θέλει καμία επαφή μαζί του, απάντησε: «Ούτε εγώ θέλω καμία επαφή μαζί του, να είναι καλά εκεί που είναι».

Και στη συνέχεια, μίλησε για άλλα σκηνικά για τα οποία κατηγορήθηκε: «Δεν έριξα ποτέ άμμο στο πρόσωπο της Στέλλας, οι κάμερες τα δείχνουν όπως θέλουν. Η Στέλλα δεν μου ζήτησε ποτέ τον λόγο, δεν βγαίνει ποτέ μπροστά και μετά πάει στις προσωπικές συνεντεύξεις και θάβει όλον τον κόσμο. Δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση στην Εύη, είναι ένα φρικτό ψέμα του Ηλία Γκότση. Έχω δεχτεί σωματική απώθηση από την Ασημίνα Χατζηανδρέου».

Στο τέλος, μάλιστα, π πρώην παίκτης αποκάλυψε για το χρηματικό ποσό που κέρδισε (δείτε το εδώ): «Ένα ποσό θα είναι για την κόρη μου για να σπουδάσει και τα υπόλοιπα θα είναι για να κάνω κάτι σε συνεργασία με συμπαίκτη μου από το Survivor.