Masterchef 7: Πολύ απαιτητική δοκιμασία - Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του μεγάλου τελικού

Πως τα πήγαν Τράκας και Μπέη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Πολύ απαιτητική δοκιμασία - Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του μεγάλου τελικού

Σε τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή μπήκε το Masterchef 7 τη Δευτέρα 5/6 με τη Μαρία Μπέη και το Νίκο Τράκα να βρίσκονται στην Κρήτη με σκοπό να μαγειρέψουν για την πρώτη φάση του τελικού (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις τους).

Οι δύο φιναλίστ θα έπρεπε μέσα σε 1 ώρα και 45 λεπτά να παραδώσουν δύο συγκεκριμένα πιάτα στους κριτές! Μπέη και Τράκας τα παρέδωσαν ο καθένας ξεχωριστά στην επιτροπή με τους 3 σεφ να τα δοκιμάζουν και ξεχωριστά και να τα αξιολογούν βαθμολογώντας τα.

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του τελικού στο Masterchef 7

Με σκοπό να αυξηθεί η αγωνία των τηλεθεατών αλλά και των φιναλίστ τα αποτελέσματα δε θα ανακοινωθούν απόψε, αλλά στην τελική φάση της Τρίτης 6/6.

Ανακοινώθηκε επίσημα το μέλλον του παιχνιδιού

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην εκπομπή ''Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα'' στο ΡΙΚ με τον ίδιο να μιλάει ανοιχτά για το φετινό κύκλο του Masterchef, που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αλλά και για το μέλλον του προγράμματος.

Γενικότερα επικρατεί μία παραφιλολογία, καθώς λέγεται κάθε φορά, πως θα είναι η τελευταία χρονιά για το ριάλιτι μαγειρικής και πάντα βλέπουμε να δίνεται μία σεζόν ως παράταση (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του Κοντιζά για το μέλλον του παιχνιδιού).

Μέσα από τη νέα αυτή συνέντευξη του Ιωαννίδη έγινε γνωστό, πως μετά από συζητήσεις με το κανάλι και την παραγωγή εν τέλει το Masterhef θα συνεχίσει και έτσι θα δούμε την 8η σεζόν του χρόνου.

«Έχει γίνει κρούση από το κανάλι και θα συνεχίσουμε με το MasterChef 8. Πάντα συζητάμε για αλλαγές να υπάρξει εξέλιξη και ενδιαφέρον και με τις δοκιμασίες, που βάζουμε στους παίκτες μας και με τους καλεσμένους μας και με τη ροή του διαγωνισμού γενικά», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.