Survivor All Star highlights 5/6: Το ξεμπρόστιασμα του Ηλία Μπόγδανου και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Τι κάνει νιάου νιάου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 5/6: Το ξεμπρόστιασμα του Ηλία Μπόγδανου και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η 22η εβδομάδα που το Survivor all Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε εχθές με ένα φουλ έξτρα επεισόδιο κι εννοείται πως το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 5/6 επεισόδιο του ριάλιτι!

Οι καυγάδες και οι τσακωμοί δεν έλειψαν ενώ ψηφίστηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτής της εβδομάδας!

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 5/6 επεισόδιο του Survivor All Star

«Τάκη φιλιά στο καλό και...»

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελεί και επίσημα πια παρελθόν από το Survivor all star κάτι, που σε μερικούς παίκτες έφερε χαρά και σε άλλου λύπη, παρά τον πολύ έντονο χαρακτήρα, που είχε επιδείξει.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν γνωστό, πως είχε ''όχι τις καλύτερες σχέσεις μαζί του'' και αυτό φάνηκε τη στιγμή, που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Τάκη, αλλά και στο επεισόδιο, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 5/6.

Πιο αναλυτικά, ο παίκτης μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο φώναζαν στην κάμερα το νέο σύνθημα, που έβγαλε ο Μπάρτζης για τον Τάκη, που έφυγε και σίγουρα για τους δύο αποτελεί μία ευχάριστη είδηση.

«Τάκη φιλιά στο καλό και γεια χαρά και άλλη φορά όχι θεατρικά», φώναζε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Υπάρχει έλλειψη παιδείας και...»

O Σάκης Κατσούλης από τη μεριά του δεν άντεξε με τη στάση του Νίκου Μπάρτζη και έκανε μια μικρή έκρηξη για το πρόσωπό του.

«Μιας και είμαστε εδώ 5 μήνες έχουμε περάσει όλοι τις ίδιες δύσκολες, οπότε θα έπρεπε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που φεύγει, όποιος και αν είναι και σε όποια αντιπαράθεση και να έχουμε έρθουμε, κάτι που δε συνέβη χθες, παρ' όλα αυτά δεν είμαι εγώ αυτός, που θα κρίνω αλλά ο κόσμος, ο κόσμος κρίνει την πράξη του καθενός. Στα δικά μου μάτια υπάρχει έλλειψη παιδείας και θα το λέω όσο το βλέπω τουλάχιστον», είπε χαρακτηριστικά.

«Τι με κοιτάς;»

Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε λίγο πιο χαλαρά για τους εναπομείναντες παίκτες, καθώς πριν από το αγώνισμα, έπαιξαν στο γνωστό quiz της Καραϊβικής με τις ερωτήσεις να αφορούν σε σχέσεις και ζευγάρια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή αντίστοιχα έπρεπε να δώσουν τις απαντήσεις σχετικά με την παρακάτω ερώτηση του Γιώργου Λιανού: «Tι ποσοστό των singles δηλώνουν ότι τους αρέσουν περισσότερο οι μακροχρόνιες σχέσεις μετά την πανδημία».

Τα πρώτα γέλια και τα βλέμματα ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν έλειψαν με το Βασάλο να απαντάει όλο νόημα: «Εμένα τι με κοιτάς;» με το Λιανό ν συμπληρώνει «Single είναι!».

Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε από πολύ νωρίς το Youweekly.gr, μετά από ένα flag race, η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία ήταν η μπλε.

Το κλίμα μετά την ήττα των κόκκινων ήταν βαρύ.

Ο τσακωμός πριν την ψηφοφορία

Στο συμβούλιο του νησιού Κόκκινοι και μπλε ήρθαν σε αντιπαράθεση και συγκεκριμένα στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά ο Νίκος Μπάρτζης..

Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε από πολύ νωρίς το Youweekly.gr, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ήττα των κόκκινων στην πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος το πήρε πολύ ψύχραιμα μάλιστα.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 6/6: ΌΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Ο αποψινός υποψήφιος και η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία