Survivor all star trailer 6/6: «Μου λες ότι λέω συνέχεια βλακείες!» - Ένταση μεταξύ Μαριαλένας και Κωνσταντίνου

Αμέτοχος ο Σάκης Κατσούλης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all star trailer 6/6: «Μου λες ότι λέω συνέχεια βλακείες!» - Ένταση μεταξύ Μαριαλένας και Κωνσταντίνου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star όλοι έπεσαν πάνω στον Ηλία Μπόγδανο ανοίγοντας ένα μεγάλο θέμα γύρω από το όνομά του, ένα θέμα που απόψε 6/6 θα συνεχιστεί και θα πάρει μάλιστα και μεγάλες διαστάσεις.

Όπως θα δείτε στο trailer που κυκλοφόρησε παρακάτω, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι πολύ δυσαρεστημένοι από την συμπεριφορά του τραγουδιστή και θεωρούν πως αποκρύπτει την αλήθεια για όφελός του, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Στο αποψινό επεισόδιο, επίσης, θα παρακολουθήσουμε μπλε και κόκκινους να μάχονται για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, μια ασυλία που θα έχει ως αποτέλεσμα να ψηφιστεί ένας παίκτης από όποια ομάδα χάσει (δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Στο συμβούλιο του νησιού, επίσης, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ανοίξει μια κουβέντα με την φίλη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που θα κρύβει μια πικρία.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star

Νέο σκάνδαλο με Μπόγδανο και Πρίαμο - Το πλάνο που τους "καίει" για την κατοχή κινητού

Την αποκάλυψη έκανε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι και όπου βλέπει αδικία και κλεψιά σπεύδει να πάρει θέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Κατά την διάρκεια του αγώνα 29/5 με αφορμή την ένταση του Τάκη Καραγκούνια, ξεκίνησαν να τραγουδάνε Μπόγδανος και Πρίαμος ένα κομμάτι που όμως κυκλοφόρησε πριν από δυο μήνες, γεγονός που προκάλεσε σοκ, μιας και οι παίκτες είναι κλεισμένοι στο παιχνίδι εδώ και 5 μήνες.

Αυτό λοιπόν, έφερε τα σχόλια πως οι δυο παίκτες κάνουν χρήση κινητού και ξέρουν πολύ καλά τι τρεντάρει!

«Ποιος μπορεί να μου στείλει το στιγμιότυπο που τραγουδάει σήμερα ο Μπόγδανος και ο Μάριος στον πάγκο; Μπορείτε να μου το στείλετε; Και χορεύει ο Μπόγδανος. Στο σημερινό παιχνίδι στην μέση περίπου του παιχνιδιού για να δείτε κάτι, όποιος το βρει τώρα να στο στείλεi», ρώτησε αρχικά ο Τριαντάφυλλος τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία της Μαριαλένας, που...» - Σάλος μετά το χθεσινό επεισόδιο 29/5

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Αφού του το έστειλαν, τότε έκανε την αποκάλυψη: «Λοιπόν αδερφέ μου Rack Barcode πες στον κόσμο πότε βγήκε αυτό το τραγούδι;; Μιλήσαμε και μου είπες πριν δυο μήνες!! Λοιπόν ο Μπόγδανος ο Μάριος και η Στέλλα που το ξέρουν ρε μάγκες;; Αντε γειά ρε! Το τραγούδι είναι πριν 2 μήνες και αυτοί είναι 5 μήνες μέσα και το ξέρουν. Άντε γεια ελ τελεφών».

Ενώ συνέχισε «Επιβεβαίωσε έγινε από τον ίδιο! 20 Απριλίου!».

«Παιδιά πάντως ο Τάκης είπε κάποιες αλήθειες σήμερα, βασικά πολλές αλήθειες! Ο Θετικούκης Ηλίας μας λίγο έπαθε ένα σοκ! Πάμε ξανά σήκωσε το μέσα στο Γαλάτσι, δικό σαςςς Νίκο Μπάρτζη», έγραψε, ξεκαθαρίζοντας ποιον υποστηρίζει.

Survivor All Star Τριαντάφυλλος