Survivor All Star: Δύσκολες ώρες για το Νίκο Μπάρτζη - Θα το ανακοινώσουν την Τετάρτη 7/6

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Δύσκολες ώρες για το Νίκο Μπάρτζη - Θα το ανακοινώσουν την Τετάρτη 7/6

Η 22η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε άκρως ανατρεπτικά αφού στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/6 έπεσαν πολλές μάσκες ή μάλλον άνοιξαν πολλά μέτωπα.

Λίγο πριν ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους Κόκκινους, μετά την ήττα τους στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ακούστηκαν πολλά πράγματα γύρω από το όνομα του Ηλία Μπόγδανου, τα οποία όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), ενώ για ακόμα μια φορά ήρθε στο προσκήνιο και ο Νίκος Μπάρτζης, χωρίς όπως είπε να κάνει τίποτα και να ασχοληθεί με κάποιον.

Ο Νίκος Μπάρτζης φέτος από τις πρώτες εβδομάδες που το ριάλιτι βρισκόταν στον αέρα, άρχισε να συζητιέται αρκετά με θετικό πρόσημο και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον θέλουν για φετινό νικητή.

Τι θα συμβεί την Τετάρτη 7/6 στο Survivor All Star με τον Νίκο Μπάρτζη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Νίκος Μπάρτζης στο επεισόδιο της Τετάρτης, δηλαδή αύριο, θα βρεθεί ξανά στο προσκήνιο αλλά αυτή την φορά για δυσάρεστο - για εκείνον - λόγο. Η πηγή μας, αφού μας αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που θα βγει απόψε προτεινόμενος (δείτε τον εδώ) μας δήλωσε πως την Τετάρτη αυτός που θα ψηφιστεί θα είναι ο Νίκος γιατί οι μπλε θα σημειώσουν δεύτερη σερί ήττα και δεν θα έχουν πολλές επιλογές!

Μπορεί να είναι αγαπητός στον κόσμο αλλά εκείνος δεν το ξέρει οπότε η ψυχολογία του μετά την ψηφοφορία θα είναι πολύ άσχημη. Άγχος πολύ! Δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι τώρα που μένουν μόνο λίγες εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, όπως κάθε φορά, έτσι κι αυτήν, εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr, να μάθουμε πρώτοι ποιος θα αποχωρήσει!