My style rocks: Σάστισε η Κατερίνα Καραβάτου - Καταγγέλθηκε περιστατικό κλοπής από παίκτρια

«Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Σάστισε η Κατερίνα Καραβάτου - Καταγγέλθηκε περιστατικό κλοπής από παίκτρια

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε γνωστό στο My style rocks την Τρίτη 6/6 από παίκτρια, που συμμετέχει στο διαγωνισμό, καθώς όπως η ίδια κατήγγειλε παρατήρησε, πως κλάπηκαν τα παπούτσια της.

Ο λόγος για την Όλγα Κοτλίδα, η οποία είχε προγραμματίσει να φορέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών στη σημερινή της εμφάνιση, ωστόσο όπως εξήγησε στην Κατερίνα Καραβάτου της τα έκλεψαν.

Όπως τόνισε η ίδια η διαγωνιζόμενη ο λόγος, που ανέφερε το συμβάν δεν είχε να κάνει με τη βαθμολογία, αλλά για να ξέρουν οι κριτές και τα κορίτσια, πως άλλη θα ήταν η τελική εικόνα (δείτε εδώ την εξομολόγηση της που έφερε τα κλάματα του Σκουλού).

Το περιστατικό με τα παπούτσια που κλάπηκαν στο My style rocks

«Θέλω να πω ότι τα παπούτσια γι΄ αυτό το look ήταν άλλα, όπως χρειάστηκε να με φέρουν εδώ πέρα, όταν τα φόρτωνα εξαφανίστηκαν. Δεν μπήκαν ποτέ στο αυτοκίνητο, εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και μάλλον κατάλαβα εν τέλει ότι μου τα έκλεψαν. Δεν έχει κάποια σημασία αυτό για το look, τα κορίτσια πρέπει να κρίνουν αυτό, που βλέπουν, απλά το λέω γιατί είναι μια συγκεκριμένη συνθήκη, που πρέπει να το γνωρίζουν», είπε η Όλγα Κοτλιδά.

Ανησυχία στο πλατό του My Style Rocks για την υγεία της Όλγας Κοτλίδα

Λίγο μετά το ξέσπασμα της Emilia Vodos σε κλάματα (δείτε εδώ γιατί) στο (31/5) επεισόδιο του My Style Rocks, οι κριτές άρχισαν να σχολιάζουν το look της και τις στυλιστικές της επιλογές. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημήτρη Σκουλού ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου παρατήρησε πως μία από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες δεν αισθανόταν καλά και τον διέκοψε.

Ο λόγος για την Όλγα Κοτλίδα, από την οποία η παρουσιάστρια, εμφανώς ανήσυχη, ζήτησε να αποχωρήσει αμέσως μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

«Δημήτρη, συγγνώμη που σε διακόπτω. Όλγα μου, αν δεν αισθάνεσαι καλά, μπορείς να βγεις έξω τώρα; Να συνεχίσει ο Δημήτρης και πες μου για οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου και η παίκτρια ακολούθησε τις οδηγίες της.

Παρόλα αυτά, η ίδια στη συνέχεια επέστρεψε στο πλατό και αφού συνήλθε έδειξε κανονικά το σύνολό της στους κριτές.