Survivor All Star highlights 6/6: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Ακόμη ένας παίκτης κινδυνεύει να φύγει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 6/6: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Ακόμη ένας παίκτης κινδυνεύει να φύγει

Το χθεσινό 6/6 επεισόδιο του Survivor Al Star είχε από όλα. Μεταξύ άλλων, είδαμε ακόμη έναν παίκτη να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά τα 6/6 highlights του Survivor All Star

«Εδώ θα γελάσετε όλοι» - Ο Βασάλος αποκάλυψε την ύπουλη κίνηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Χθες 6/6 είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για την ψήφο, που τον πείραξε περισσότερο.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος εξήγησε στην προσωπική του συνέντευξη την Τρίτη 6/6, πως έχει απογοητευτεί από την επιλογή της Μαριαλένας να τον βγάλει στον τάκο, γιατί αφενός τη θεωρούσε φίλη του και αφετέρου θεωρεί, πως κρύβεται από πίσω σοβαρή στρατηγική.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 7/6: Η φήμη επιβεβαιώθηκε - Οι κόκκινοι κερδίζουν απόψε κι αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Δεν με ενόχλησε, που βγήκα υποψήφιος, με στεναχώρησε που βγήκα υποψήφιος. Με στενοχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας, για ποιο λόγο. Μετά τη Νέα Υόρκη έχω αντιληφθεί, ότι μια νέα φιλία γεννήθηκε. Εδώ θα γελάσετε όλοι. Μαριαλένα και Μελίνα, αυτές οι δύο για κάποιο περίεργο λόγο γίνανε φίλες...

Η Μαριαλένα είπε ότι δε μπορεί να ψηφίσει γυναίκα και ξαφνικά η Μελίνα αγάπησε τόσο πολύ τη Μαριαλένα που ενώθηκαν και έγιναν φίλες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες, όχι για αστεία. Η ψήφος της Μαριαλένας μου υποδηλώνει φόβο και συμφέρον.

Τι εννοώ με αυτό....είπε αντί να πάω με το συναίσθημα και να πω όχι ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, λέει ας πάω με τη μάζα, αν χάσουμε τη δεύτερη ασυλία να ψηφίσουμε τη Μελίνα, γλιτώνω τον ποπό μου, δεν βγαίνω υποψήφια, τι στο καλό θα χάσουμε και την τρίτη ασυλία; Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ, με ενοχλεί το συμφέρον! Έλα Μαριαλένα μου...», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Ο τραυματισμός που τη βγάζει εκτός πάγκου

Οι μήνες έχουν περάσει με τους περισσότερους παίκτες να είναι στο ριάλιτι επιβίωσης από τον Ιανουάριο, επομένως όπως είναι φυσικό η κούραση είναι μεγάλη και τα ψυχικά αποθέματα λιγοστά.

Η πείνα μέσα από τα μεγάλα έπαθλα έχει ομολογουμένως μειωθεί, ωστόσο η σωματική κούραση για όλους είναι μεγάλη. Ένας τραυματισμός λοιπόν αποτελεί το χειρότερο σενάριο για τον καθένα ξεχωριστά.

Στον (6/6) αγώνισμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή έτρεξε απέναντι από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο στο τέλος του αγώνα και αφού η Χρυσαειδή έφερε έναν πόντο στην ομάδα της, έφυγε από τον πάγκο της τραυματισμένη.

Δείτε επίσης: Survivor all star: «Τι με κοιτάς;» - Μεγάλη αμηχανία ανάμεσα σε Βασάλο και Χρυσαειδή με την ''καυτή'' ερώτηση του Λιανού

Η ομάδα που πήρε τη δεύτερη ασυλίας της εβδομάδας

Την Τρίτη (6/6) οι εναπομείναντες μαχητές και διάσημοι αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με το συγκεκριμένο έπαθλο είναι πλέον πολύ πιο σημαντικό από εκείνο του φαγητού.

Η νίκη θα πήγαινε σε μία ομάδα και όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει από το Youweekly.gr για αυτή, έτσι και έγινε! Η δεύτερη λοιπόν ασυλία της εβδομάδας πηγαίνει και πάλι στους κόκκινους.

Βγήκε στον τάκο ένας ακόμη μαχητής - Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι λίγοι εναπομείναντες μαχητές έπρεπε να βγάλουν άλλον έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει και όντως τελικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε στον τάκο.