Survivor All Star trailer (11/6): «Δυστυχώς...» - Εκτός ομάδας ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer (11/6): «Δυστυχώς...» - Εκτός ομάδας ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Σήμερα, Κυριακή 11/6 ξεκινάει μία καινούρια εβδομάδα για τους παίκτες του Survivor All Star, η οποία περιλαμβάνει αγωνίσματα, ασυλίες και έπαθλα, λίγο πριν την αποχώρηση και λίγο πριν γίνει ατομικό το παιχνίδι. Όσο λιγοστεύουν οι διαγωνιζόμενοι, όμως, παρατηρεί κανείς πως αντί οι εντάσεις να μειώνονται, αυξάνονται, και αυτή τη φορά τα προβλήματα έχουν "χτυπήσει" τους Κόκκινους.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δημοσίευσε το κανάλι του ΣΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει απομακρυνθεί πολύ από τους τρεις συμπαίκτες που του έχουν απομείνει και περνάει τον περισσότερο χρόνο του δίπλα στους Μπλε, στην ομάδα δηλαδή από όπου ξεκίνησε και το '17, αλλά και φέτος.

Τι θα δούμε απόψε (11/6) στο Survivor All Star

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στην Μελίνα, τον Σάκη και την Μαριαλένα, και ιδιαίτερα στην τελευταία, καθώς ήταν πολύ καλοί φίλοι, όμως θεωρούν ότι δεν του έχουν κάνει κάτι και γι' αυτό του "ζητούν τα ρέστα". Εκείνος θα εκνευριστεί και θα αρχίσει να τους φωνάζει: «Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω!». Μάλιστα, σε άλλο σημείο αναφέρει: «Δυστυχώς, η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι, τους έχει ρουφήξει το νησί. Δεν με αφορά που η ομάδα μου έχει σπαστεί μαζί μου».

Θα τον αφήσουν "εκτός", λοιπόν, και θα το θυσιάσουν με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα) ή θα προσπαθήσουν να φτιάξουν τις σχέσεις τους (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση);

Ο Τάκης Καραγκούνιας "άδειασε" δημόσια τον Ηλία Μπόγδανο

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκε το Σάββατο 10/6 ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα έζησε στο Survivor All Star, για πάνω από τέσσερις μήνες, μέχρι και την στιγμή της αποχώρησής του την περασμένη εβδομάδα.

Στάθηκε, όμως, σε έναν παίκτη παραπάνω, καθώς θεωρεί πως η συμπεριφορά του ήταν από τις πιο άσχημες μέσα στο παιχνίδι, κι αυτό όχι τόσο γιατί ήταν "κακός" απέναντί του, αλλά επειδή πρόδωσε τον ίδιο του τον φίλο. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο.

«Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος. Γιατί να μην το πω; Γλοιώδης είναι. Όταν μου λέει ότι βρίζω.. αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη τη μέρα... Δεν έχω εμμονή με τον Ηλία, ο Ηλίας είχε μαζί μου τον τελευταίο μήνα, γιατί βγήκε στη φόρα η λίστα που είχε γράψει. Εκείνος την είχε γράψει, το ξέρουν όλοι εκεί μέσα.

Να τα πάρουμε όλα ένα ένα. Έκανε πάρα πολύ παρέα με τον Ηλία τον Γκότση. Τον έχω δει να κλαίει στην αγκαλιά του Γκότση, στην κυριολεξία, γιατί του έλειπε η κοπέλα του, διάφορα πράγματα. Είναι σκληρό παιχνίδι το Survivor. Κι αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, να έχεις έναν φίλο να σου συμπαραστέκεται. Όταν όμως κάνετε πράγματα μαζί και είστε συνένοχοι σε κάτι, το ξέραμε όλοι, κι εσύ Ηλία μου, φεύγεις και τον αφήνεις έτσι...», είπε χαρακτηριστικά.