Survivor All Star spoiler (11/6): Κάποιος θα έχει πρόβλημα - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ανατροπή;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (11/6): Κάποιος θα έχει πρόβλημα - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νέα ολοκαίνουρια εβδομάδα ξεκινάει την Κυριακή 11/6 για το Survivor All Star και τους παίκτες που έχουν απομείνει και αυτό σημαίνει πως όλοι τους θα αγωνιστούν για τρεις ακόμη ασυλίες, μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα ενός ακόμη παίκτη που θα παραμείνει εκτός και δεν θα πλησιάσει τον τελικό.

Ήδη σας αποκαλύψαμε ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο race, όμως οι πληροφορίες μας φτάνουν μέχρι και στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι μπλε, λοιπόν, είναι εκείνοι που θα σηκώσουν την "κούπα" αύριο (11/6), επομένως για άλλη μία φορά θα έχουν τη σιγουριά πως δεν θα λιγοστέψουν, ενώ οι κόκκινοι, που θα χάσουν, από τέσσερις κινδυνεύουν να μείνουν τρεις. Φυσικά, όλα μπορούν να ανατραπούν τις επόμενες ημέρες!

Διαβάστε επίσης: Σαν να πήρε το έπαθλο και πολλά παραπάνω - Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο Survivor All Star

Οι δυο που είναι σίγουρο πως κινδυνεύουν περισσότερο από τους Διάσημους, λόγω των ικανοτήτων τους και των επιδόσεών τους είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά. Επομένως, το ζήτημα είναι εάν θα υπάρξει ισοψηφία ή κάποιος θα στεναχωρηθεί περισσότερο.

Σύμφωνα με την πηγή μας, λοιπόν, το όνομα της Μελίνας Μεταξά είναι εκείνο που θα αναδείξει η κάλπη. Ίσως η Μαριαλένα μετά την πικρία του φίλου της και τα παράπονα που της έκανε να άλλαξε γνώμη και να ψήφισε την μόνη γυναίκα που απομένει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με τον τελικό του Survivor All Star - Πότε θα διεξαχθεί τελικά εξαιτίας των εκλογών

Μελίνα Μεταξά

«Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος! Είναι γλοιώδης...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας "άδειασε" δημόσια τον Ηλία

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκε το Σάββατο 10/6 ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα έζησε στο Survivor All Star, για πάνω από τέσσερις μήνες, μέχρι και την στιγμή της αποχώρησής του την περασμένη εβδομάδα.

Στάθηκε, όμως, σε έναν παίκτη παραπάνω, καθώς θεωρεί πως η συμπεριφορά του ήταν από τις πιο άσχημες μέσα στο παιχνίδι, κι αυτό όχι τόσο γιατί ήταν "κακός" απέναντί του, αλλά επειδή πρόδωσε τον ίδιο του τον φίλο. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο.

«Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος. Γιατί να μην το πω; Γλοιώδης είναι. Όταν μου λέει ότι βρίζω.. αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη τη μέρα... Δεν έχω εμμονή με τον Ηλία, ο Ηλίας είχε μαζί μου τον τελευταίο μήνα, γιατί βγήκε στη φόρα η λίστα που είχε γράψει. Εκείνος την είχε γράψει, το ξέρουν όλοι εκεί μέσα.

Να τα πάρουμε όλα ένα ένα. Έκανε πάρα πολύ παρέα με τον Ηλία τον Γκότση. Τον έχω δει να κλαίει στην αγκαλιά του Γκότση, στην κυριολεξία, γιατί του έλειπε η κοπέλα του, διάφορα πράγματα. Είναι σκληρό παιχνίδι το Survivor. Κι αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, να έχεις έναν φίλο να σου συμπαραστέκεται. Όταν όμως κάνετε πράγματα μαζί και είστε συνένοχοι σε κάτι, το ξέραμε όλοι, κι εσύ Ηλία μου, φεύγεις και τον αφήνεις έτσι...», είπε χαρακτηριστικά.