Survivor All Star spoiler 13/6: Δύσκολες ώρες για Στέλλα και Ηλία - Τους το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 13/6: Δύσκολες ώρες για Στέλλα και Ηλία - Τους το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός

Η 23η εβδομάδα του Survivor All Star κρύβει συγκλονιστικές ανατροπές κι εννοείται πως το Youweekly.gr δεν γνωρίζει μόνο τί θα γίνει στο αποψινό 12/6 επεισόδιο αλλά ξέρει τι μέλλει γενέσθαι για όλη αυτή την εβδομάδα. Πάμε να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Στο χθεσινό 11/6 επεισόδιο παρακολουθήσαμε τους Κόκκινους να χάνουν από τους Μπλε και να καταψηφίζουν την Μελίνα Μεταξά, η οποία όπως καταλαβαίνετε είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Στο αποψινό 12/6 επεισόδιο θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας και το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει και ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ) αλλά και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα καθίσει στο πλευρό της Μελίνας Μεταξά (δείτε εδώ το όνομα).

Στο αυριανό 13/6 επεισόδιο του Survivor All Star, όμως, είναι που θα γίνει η πραγματική σφαγή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το αγώνισμα ολοκληρώθηκε και ηττημένοι αυτού είναι πάλι οι Μπλε οι οποίοι βρέθηκαν απέναντι από μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Το παιχνίδι βρίσκεται στο τελικό στάδιο οπότε όπως καταλαβαίνετε από εδώ και πέρα θα δούμε στον τάκο και πολύ δυνατά ονόματα του ριάλιτι.

Αυτή την Τρίτη, λοιπόν, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν με την ψήφιση του Ηλία Μπόγδανου και της Στέλλας Ανδρεάδου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας δεν έχει πάρει τόσο ψύχραιμα την υποψηφιότητά του, τουλάχιστον πίσω από τις κάμερες γιατί με το μοντάζ, ποτέ δεν ξέρει τι θα φανεί και τι όχι...