Masterchef 7: «Βγαίνοντας είδα αρκετά πράγματα...» - Η επιστροφή του Πορφύρη και το μεγάλο του παράπονο

Έμαθε όσα έλεγαν οι συμπαίκτες του για εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Βγαίνοντας είδα αρκετά πράγματα...» - Η επιστροφή του Πορφύρη και το μεγάλο του παράπονο

Ανατροπές είδαμε τη Δευτέρα 12/6 στο Masterchef 7, καθώς λίγο πριν το μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής παρακολουθήσαμε να εισβάλλει στο πλατό ένας παίκτης από τα παλιά, ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε επίσης: «Νιώθω μια πίεση ότι και καλά ο Νίκος πρέπει...» - Τα "καρφιά" της Μαρίας Μπέη πριν τον τελικό του MasterChef

Ο ίδιος μαγείρεψε μαζί με τη Μαρία Μπέη, η οποία διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο. Η φιναλίστ αντιλαμβανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Πορφύρη, ο οποίος στην προσωπική του συνέντευξη αποκάλυψε πως ήταν πολύ απογοητευμένος με όσα έλεγαν οι συμπαίκτες του για εκείνον και τα έμαθε, αφού βγήκε.

Η επιστροφή του Γιώργου Πορφύρη στο Masterchef 7 και το παράπονό του

«Νιώθω λίγο αμήχανα... Βγαίνοντας από το παιχνίδι είδα αρκετά πράγματα και είδα πολλές άσχημες εκφράσεις, πολύ ακραίες έτσι συμπεριφορές, που μου φαίνονται τελείως unfair play. Ήξερα προφανώς, ότι αρκετά άτομα δε με συμπαθούν, δεν περίμενα ποτέ, ότι θα έτρωγα τέτοιες εκφράσεις, βρισιές, συμπεριφορές, κάτι άγνωστες λέξεις...

Αν τον χρόνο που κατανάλωσαν στο να με βρίζουν, αν τον είχαν χρησιμοποιήσει για τον διαγωνισμό, θα κέρδιζαν σίγουρα και καλούμε να μαγειρέψω με τον Άγγελο, που έχουμε μιλήσει όλες και όλες 5 φορές στο παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

Η πρώτη ανάρτηση του Πορφύρη μετά την αποχώρησή του

Μια αποχώρηση - ανατροπή είδαμε την Πέμπτη 25/5 από το Masterchef 7 με το Πορφύρη να κρεμάει και επίσημα την ποδιά του από το ριάλιτι μαγειρικής λίγο πριν το μεγάλο τελικό (δείτε εδώ τη στιγμή της αποχώρησής του).

Οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι και έτσι ο παίκτης δε φάνηκε να μπορεί να συνεχίσει τη διαδρομή του ανάμεσα στους φιναλίστ. Μετά την προβολή του επεισοδίου μάλιστα, ο πρώην παίκτης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο instagram.

Με μία φωτογραφία του από το διαγωνισμό, ο Γιώργος Πορφύρης και με λίγα λόγια θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στην πορεία του και παράλληλα να ευχηθεί σε όλους καλό καλοκαίρι.

«Σας ευχαριστώ όλους . Για όλα. Καλό καλοκαίρι», έγραψε ο Γιώργος Πορφύρης.