Masterchef 7: Νικητές στην 3η φάση του τελικού - Οι παίκτες που φεύγουν με 10.000 ευρώ

Η ομάδα του Τράκα ή της Μπέη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Νικητές στην 3η φάση του τελικού - Οι παίκτες που φεύγουν με 10.000 ευρώ

Τη Δευτέρα 12/6 παρακολουθήσαμε την 3η φάση των τελικών για το Masterchef 7 με τις δύο πρώτες να διεξάγονται στην Κρήτη και στη συνέχεια η σημερινή στο πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η παραγωγή μάλιστα είχε φροντίσει να βάλει από δύο παλιούς παίκτες να μαγειρέψουν - βοηθήσουν τον Τράκα και τη Μπέη. Μάλιστα για την ομάδα, που κέρδιζε προβλεπόταν οι εισβολείς να φύγουν με 5.000 ευρώ έκαστος.

Με βάση τις δοκιμές των κριτών αποφασίστηκε, πως καλύτερα τα πήγε η τριάδα Μπέη - Πορφύρης και Τσιγκάκος με τους παίκτες να πανηγυρίζουν έντονα (δείτε εδώ το μεγάλο παράπονο του Πορφύρη).

O παίκτης που κέρδισε στην 3η φάση του τελικού στο Masterchef 7

Τα "καρφιά" της Μπέη πριν τον τελικό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar έκανε η Μαρία Μπέη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, για τον οποίο οι μονομαχίες με τον Νίκο, για την διεκδίκηση του τίτλου έχουν ήδη ξεκινήσει. Και οι δυο λοιπόν σεφ, δεν δίστασαν να κράξουν ο ένας τον άλλον.

«Νομίζω ότι το σπίτι είναι πολύ μεγάλο, οπότε σχεδόν δεν τον βλέπω. Αρχίζω να τσιρίζω μπας και ακουστεί κάτι.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Συνέχεια με ρωτάει αν είμαι έτοιμη και προσπαθεί να με αγχώσει. Μπορεί να είναι και μία στρατηγική αυτό που κάνει ο Νίκος. Προσπαθεί να με αγχώσει γιατί ξέρει πως αν με αγχώσει δεν θα καταφέρω να βγάλω το πιάτο στη δοκιμασία αλλά είμαι τέρας ψυχραιμίας.

Νομίζω ότι θα ήταν πιο ωραίο να είμαι με τον Γιώργο Πορφύρη στον τελικό απέναντι μου. Θα ήταν πιο φιλικό. Νιώθω μια πίεση ότι και καλά ο Νίκος πρέπει να κερδίσει το MasterChef. Δεν έγινε και κάτι να μην κερδίσεις ζήσε το», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη.

Ενώ, από την άλλη ο Νίκος σχολίασε «Τον Αλέξανδρο θα ήθελα φιναλίστ. Θα ήτανε τόσο υγιές. Μακάρι να πάει καλά, να τους χαρίσω 10 χιλιάρικα με τη νίκη μας και να μου χαρίσουν ένα καλό δεκάρι»