MasterChef 7 τελικός: Αγκαζέ και αγαπημένοι η Μαρία Μπέη & ο Νίκος Τράκας - Τα πρώτα λόγια των κριτών λίγη ώρα πριν το αποτέλεσμα

Η αγωνία είναι μεγάλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7 τελικός: Αγκαζέ και αγαπημένοι η Μαρία Μπέη & ο Νίκος Τράκας - Τα πρώτα λόγια των κριτών λίγη ώρα πριν το αποτέλεσμα

Ο τελικός του MasterChef 7 μόλις ξεκίνησε και οι δύο φιναλίστ, Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη, μπήκαν μαζί στο πλατό, αγκαλιασμένοι, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, αφού η κόντρα τους όλους αυτούς τους μήνες είναι γνωστή, και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα μέχρι να μάθουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Την εμφάνισή τους έκαναν και οι κριτές, με τον Πάνο Ιωαννίδη να παίρνει πρώτος τον λόγο, να καλωσορίζει τους διαγωνιζόμενους και να τους υπενθυμίζει τον σκοπό για τον οποίο "παλεύουν" όλο αυτό το διάστημα. Το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο δηλαδή.

Τα πρώτα λόγια των παικτών και των κριτών στον τελικό του MasterChef 7

«Μπαίνουμε στην κουζίνα του MasterChef εγώ και ο Νίκος, αγκαζέ, αγαπημένοι. Μιλήσαμε στο σπίτι, αφήνουμε πίσω τα παλιά. Δεν θέλω να τελειώσει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αύριο δεν θα είμαι εδώ. Όσο κι αν γκρίνιαζα, δεν θέλω να τελειώσει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας επισήμανε με την σειρά του: «Το έπιασα από την αρχή και το τερμάτισα όλο. Καλά πήγε, το ευχαριστήθηκα όλο».

Διαβάστε επίσης: «Αχ, θα γίνει της τρελής» - "Αναμπουμπούλα" για την Μαρία Μπέη πριν τον τελικό! Βρήκε άλλη ο Μπέλλος;

Και αφού μπήκαν στο πλατό, ο Πάνος Ιωαννίδης, δήλωσε: «Σήμερα, στο τέλος της ημέρας, θα μάθουμε ποιος από τους δυο σας θα κατακτήσει τον τίτλο του MasterChef, το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ», με τους υπόλοιπους κριτές να αναφέρουν πως είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουν σε αυτή την κουζίνα, με αποτέλεσμα η Μαρία Μπέη να τους υπενθυμίσει πως ίσως εμφανιστούν και του χρόνου, κάνοντας τους πάντες να ξεσπούν σε γέλια.

Αυτός είναι ο νικητής;

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του έβδομου κύκλου του MasterChef, η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για τον Νίκο Τράκα και την Μαρία Μπέη που είναι οι δύο φιναλίστ, καθώς και οι δύο θέλουν όσο ποτέ να αποκτήσουν το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο του νικητή του ριάλιτι μαγειρικής (δείτε εδώ την ιδέα που "έκλεψε" ο πρώτος από την δεύτερη στην προτελευταία φάση του τελικού).

Το φανατικό κοινό, μάλιστα, μέσα από τα social media, έχει βαλθεί να κάνει αναρτήσεις με προβλέψεις για το πρόσωπο που θα σηκώσει την κούπα αυτή τη χρονιά, με τον Ζαχίρ Γιαβαρί, ο οποίος συμμετείχε παλαιότερα στον διαγωνισμό να δηλώνει με σιγουριά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το όνομα του νικητή.

Ο λόγος για τον Νίκο Τράκα. Το επίσημο αποτέλεσμα, ωστόσο θα ανακοινωθεί μετά τις 23:30 το βράδυ και κανείς, πέρα από την κριτική επιτροπή δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο είναι αυτό (δείτε εδώ τις δηλώσεις τους πριν λίγη ώρα και το στοιχείο που πρόδωσαν).

Ζαχίρ νικητής MasterChef 7