Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και δεν έπαιξε και τον ψήφισαν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το αποψινό (19/6) επεισόδιο του Survivor All Star ολοκληρώθηκε και μετά τον μεγάλο καβγά του Σάκη με την Μαριαλένα (δείτε εδώ τι συνέβη), όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον παίκτη που θέλουν να δουν να αποχωρεί από το παιχνίδι, το οποίο πλέον έγινε ατομικό.

Πριν συμβεί όμως αυτό, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση στους διαγωνιζόμενους. Η παραγωγή αποφάσισε να τους κάνει να αισθανθούν λίγο πιο ευχάριστα πριν το τέλος, καθώς για 6 μήνες περίπου έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ και έτσι θα τους δοθεί ένα σπίτι με κρεβάτια για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Άλλες πολυτέλειες δεν θα υπάρχουν, όμως έστω και το στρώμα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία και την κόπωσή τους.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star αυτή τη βδομάδα

Μετά την χαρά, ωστόσο, επέστρεψαν στην κανονικότητα και ένας ένας πήγαν για να αφήσουν τον πάπυρό τους στην κάλπη. Το youweekly.gr είχε αποκαλύψει ήδη το όνομα του πρώτου υποψήφιου, και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, αφού δεν είναι άλλος πέρα από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν συμμετείχε στον αγώνα (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι).

Ποιοι θα κερδίσουν τις άλλες δύο ασυλίες

Σύμφωνα με την πηγή μας, που είναι 100% έγκυρη και το τονίζουμε αυτό, νικήτρια στον δεύτερο ατομικό αγώνα ασυλίας θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τον τρίτο αγώνα, της Τετάρτης 21/6 θα το κατακτήσει η Στέλλα Ανδρεάδου!