Survivor All Star: «Γλείψιμο στον Σάκη, γλείψιμο στην Μαριαλένα! Ο Μάριος...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεμπρόστιασε για 1η φορά τον Πρίαμο

Τα έβγαλε όλα στη φόρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Γλείψιμο στον Σάκη, γλείψιμο στην Μαριαλένα! Ο Μάριος...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεμπρόστιασε για 1η φορά τον Πρίαμο

Το ολοκαίνουριο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 21/6 και όλοι παίκτες στις "υποομάδες" τους άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό (20/6) συμβούλιο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, με τους περισσότερους να επιμένουν πως ο δεύτερος της χάρισε τη νίκη για να μη κινδυνεύσει να φύγει από το παιχνίδι.

Σχολίασαν, όμως, και τις συμπεριφορές ορισμένων, οι οποίοι δεν πήραν θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα όταν τέθηκε αυτό στο συμβούλιο, με πρώτο από όλους τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος μπερδεύει τα λόγια του και από τη μία λέει πως δεν θεωρεί ότι η νίκη "πουλήθηκε", αλλά όλο τα αλλάζει.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια ανατροπή! Αυτός κερδίζει την τρίτη ατομική ασυλία

"Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star

Η ομάδα του τα έβαλε μαζί του, αλλά εναντίον του είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος υποστηρίζει πως "γλείφει" τον Σάκη Κατσούλη και γι' αυτό δεν μιλάει.

«Ο Μάριος έβαλε μπροστά εμένα χθες - όχι ότι είχα θέμα να το πω - και με τσιγκλάει και μου λέει "έλα, έλα πες τους τώρα που θα έρθουν ότι ο Σάκης έδωσε το ματς στην Μαριαλένα". Του λέω "πες το κι εσύ ρε φίλε, εγώ θα το λέω μόνο;". Ντάξει, ο Μάριος ξέρω τι θέλει να κάνει. Το κάνει εδώ και τρεις - τέσσερις μήνες αυτό. "Γλείψιμο" στον Σάκη, "γλείψιμο" στην Μαριαλένα. Φάνηκε κιόλας ότι δεν αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους, οπότε μια χαρά πέτυχε το κόλπο του.

Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται, όμως, έτσι, παιδιά! Δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μία φορά! Θα πας τελικό, αλλά πώς θα πας τελικό; Με τις δημόσιες σχέσεις; Με την προσωπικότητά σου! Πες τα όπως είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μαζί του συμφωνεί και ο Νίκος Μπάρτζης!