Survivor All Star: «Θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά για να παραμείνει στο παιχνίδι» - Οι ίδιοι του οι φίλοι "αδειάζουν" τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά για να παραμείνει στο παιχνίδι» - Οι ίδιοι του οι φίλοι

Μετά το ξεμπρόστιασμα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ αναλυτικά πώς τον "έδωσε") στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star την Τετάρτη 21/6, οι δυο καλοί του φίλοι τον "άδειασαν", αφού άρχισαν να τον σχολιάζουν στις κάμερες μόνοι τους.

Από τη μία η Στέλλα Ανδρεάδου, με την οποία μπορεί να μην είναι κολλητοί, όμως έχουν δείξει πως κάνουν παρέα και συμπαθιούνται αρκετά, ανέφερε πως το γεγονός ότι την ψηφίζει για να έχει πιο "αδύναμους" αντίπαλους στην ψηφοφορία του κοινού για την αποχώρηση δεν το κάνει και τόσο "φίλο" τελικά, ενώ θεωρεί πως αυτό δείχνει φόβο.

Εναντίον του Βασάλου οι "φίλοι" του στο Survivor All Star

«Τα πράγματα είναι τόσο στρατηγικά. Πολλές φορές γελάω με αυτά που συμβαίνουν. Πόσο αλλάζουν οι χαρακτήρες. Ο φίλος σου, που λέει ότι είναι φίλος σου, θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά για να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος που το έπαιζε φίλος μου και ότι με στήριζε, ξαφνικά με ψηφίζει και παραδέχεται ότι είναι για στρατηγικούς λόγους. Εμένα αυτό μου υποδηλώνει φόβο. Κότεψε να βγει με κάποιον πιο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Και από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Έχω στο μυαλό μου ότι αν κερδίσει ο Βασάλος μπορεί να "δώσει" και εμένα, μιας και κοιτάει το συμφέρον του και θέλει να βγάλει δυνατούς παίκτες στον τάκο».

Διαβάστε επίσης: Η πιο δύσκολη μέρα - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Κωνσταντίνο Βασάλο