Survivor All Star highlights 21/6: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Η σπόντα για την σχέση του με την Σταυρούλα και το κράξιμο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 21/6: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Η σπόντα για την σχέση του με την Σταυρούλα και το κράξιμο

Μια αποχώρηση "βόμβα" είχαμε από το Survivor All Star, αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου, ενώ νωρίτερα είχαμε πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά και μια σπόντα για τη σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αναλυτικά τα 21/6 highlights του Survivor All Star

«Γλείψιμο στον Σάκη, γλείψιμο στην Μαριαλένα! Ο Μάριος...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεμπρόστιασε για 1η φορά τον Πρίαμο

Όλοι παίκτες στις "υποομάδες" τους άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο (20/6) συμβούλιο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, με τους περισσότερους να επιμένουν πως ο δεύτερος της χάρισε τη νίκη για να μη κινδυνεύσει να φύγει από το παιχνίδι.

Σχολίασαν, όμως, και τις συμπεριφορές ορισμένων, οι οποίοι δεν πήραν θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα όταν τέθηκε αυτό στο συμβούλιο, με πρώτο από όλους τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος μπερδεύει τα λόγια του και από τη μία λέει πως δεν θεωρεί ότι η νίκη "πουλήθηκε", αλλά όλο τα αλλάζει.

Η ομάδα του τα έβαλε μαζί του, αλλά εναντίον του είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος υποστηρίζει πως "γλείφει" τον Σάκη Κατσούλη και γι' αυτό δεν μιλάει.

«Ο Μάριος έβαλε μπροστά εμένα χθες - όχι ότι είχα θέμα να το πω - και με τσιγκλάει και μου λέει "έλα, έλα πες τους τώρα που θα έρθουν ότι ο Σάκης έδωσε το ματς στην Μαριαλένα". Του λέω "πες το κι εσύ ρε φίλε, εγώ θα το λέω μόνο;". Ντάξει, ο Μάριος ξέρω τι θέλει να κάνει. Το κάνει εδώ και τρεις - τέσσερις μήνες αυτό. "Γλείψιμο" στον Σάκη, "γλείψιμο" στην Μαριαλένα. Φάνηκε κιόλας ότι δεν αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους, οπότε μια χαρά πέτυχε το κόλπο του.

Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται, όμως, έτσι, παιδιά! Δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μία φορά! Θα πας τελικό, αλλά πώς θα πας τελικό; Με τις δημόσιες σχέσεις; Με την προσωπικότητά σου! Πες τα όπως είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μαζί του συμφωνεί και ο Νίκος Μπάρτζης!

«Θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά για να παραμείνει στο παιχνίδι» - Οι ίδιοι του οι φίλοι "αδειάζουν" τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Από τη μία η Στέλλα Ανδρεάδου, με την οποία μπορεί να μην είναι κολλητοί, όμως έχουν δείξει πως κάνουν παρέα και συμπαθιούνται αρκετά, ανέφερε πως το γεγονός ότι την ψηφίζει για να έχει πιο "αδύναμους" αντίπαλους στην ψηφοφορία του κοινού για την αποχώρηση δεν το κάνει και τόσο "φίλο" τελικά, ενώ θεωρεί πως αυτό δείχνει φόβο.

«Τα πράγματα είναι τόσο στρατηγικά. Πολλές φορές γελάω με αυτά που συμβαίνουν. Πόσο αλλάζουν οι χαρακτήρες. Ο φίλος σου, που λέει ότι είναι φίλος σου, θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά για να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος που το έπαιζε φίλος μου και ότι με στήριζε, ξαφνικά με ψηφίζει και παραδέχεται ότι είναι για στρατηγικούς λόγους. Εμένα αυτό μου υποδηλώνει φόβο. Κότεψε να βγει με κάποιον πιο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Και από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Έχω στο μυαλό μου ότι αν κερδίσει ο Βασάλος μπορεί να "δώσει" και εμένα, μιας και κοιτάει το συμφέρον του και θέλει να βγάλει δυνατούς παίκτες στον τάκο».

«Μήπως έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας που δεν ξέρουμε;» - Σε φανερά αμήχανη θέση ο Βασάλος μετά την δήλωση της Σταυρούλας

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που το παιχνίδι είναι πλέον ατομικό, μετά από κάθε race ο κάθε παίκτης πηγαίνει στον πάγκο της ομάδας στην οποία ανήκει και η Σταυρούλα ενώ έχει γίνει Κόκκινη, αφού αγωνίστηκε πήγε και έκατσε με τους Μπλε, με τον Βασάλο να απορεί και να ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σταυρούλα γιατί έφυγε από τον πάγκο μας;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Έτσι! Με εσένα έχω πρόβλημα, όχι με τα παιδιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το stand up comedy ξεκινά από τα μέσα του προγράμματος και μετά. Είναι ακόμα νωρίς.

Και τότε παρενέβη ο Σάκης Κατσούλης...

Σάκης Κατσούλης: Μήπως υπάρχει πρόβλημα μαζί σου;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Όχι, δεν νομίζω.

Σάκης Κατσούλης: Σίγουρα; Γιατί πολλά δεν νομίζεις, αλλά... Έχετε τσακωθεί; Μήπως έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας που δεν ξέρουμε;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μεταξύ σας μπορεί. με εμένα όχι

Σε γυναικεία χέρια η ασυλία - Αυτή η παίκτρια πηγαίνει χαλαρή στο συμβούλιο

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το έπαθλο πήγε στα χέρια μίας γυναίκας, όμως δεν ήταν ξανά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αυτή που χάρηκε.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, στο τέλος έφτασαν ο Σάκης Κατσούλης και η Στέλλα Ανδρεάδου, αλλά ο πρώτος είχε μόνο μία ζωή και η δεύτερη τρεις. Έτσι, η Στέλλα κατάφερε να του αφαιρέσει και την τελευταία και επέστρεψε στην καλύβα της ήσυχη.

ΤΙ; Διπλή αποχώρηση - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός πως ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε με καλά νέα από τους γιατρούς, καθώς δεν θα χρειάζεται πλέον να φοράει το κολάρο του και θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά εάν παραμείνει.

Μάλιστα, ο ίδιος πρόλαβε να τους ανακατέψει όλους αποκαλύπτοντας πως θα ψηφίσει την Σταυρούλα Χρυσαειδή, δίνοντάς τους "ψωμάκι".

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη "πιάστηκε" από τα λόγια του, για να σωθεί, αφού ήξερε ότι μπορεί να είναι εκείνη υποψήφια και έτσι δήλωσε πως θα την ψηφίσει και η ίδια, δείχνοντας "πειραγμένη" με την συμπαίκτριά της, λέγοντας πως πάντα "κολλάει" όπου υπάρχουν αγόρια: «Όπου δει αγόρι πάει και μιλάει».

Και έπειτα από όλα αυτά έφτασαν στο συμβούλιο για να ακούσουν την ανακοίνωση "βόμβα" του Γιώργου Λιανού. Ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο αποχωρήσεις! Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί μετά τον 2ο αγώνα ασυλίας, ενώ έπειτα θα πραγματοποιηθούν άλλοι δύο αγώνες και θα ακολουθήσει νέα αποχώρηση.

Δέχθηκε ομαδική "επίθεση" - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κάποιοι ξέχασαν ξαφνικά τα αγωνιστικά τους κριτήρια και άλλοι κινήθηκαν συναισθηματικά ή στρατηγικά και έτσι το όνομα του παίκτη που κατέληξε να ακούγεται από το στόμα του παρουσιαστή είναι αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει ήδη πολύ νωρίτερα εδώ στο youweekly.gr.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, κάτι που περίμενε να συμβεί όπως είπε, απλώς δυσαρεστήθηκε από τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος της έδωσε την ψήφο του, χωρίς να της έχει εκφράσει κανένα παράπονο.

Ο ίδιος ανέφερε πως ενοχλήθηκε επειδή δεν διάλεξε τον φίλο της όταν έπρεπε και επέλεξε τον Σάκη Κατσούλη τον οποίο μετά ψήφισε προς αποχώρηση, ενώ δέχθηκε επίθεση γι' αυτό στη συνέχεια, από τον ίδιο, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη, διότι θεώρησαν πως θα έπρεπε να συνεχίσει να τον ψηφίζει εάν ήταν "σωστή", ενώ οι δικές της εικασίες προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Κατσούλη, διότι θεωρεί ότι ο καθένας μπορεί να κάνει τα σενάριά του και έτσι να βγει και εκείνη "χαμένη".

«Τσίλαρε λιγάκι ρε μπρο» - Ο κακός χαμός στο συμβούλιο με την οριστική αποχώρηση

Η Σταυρούλα βγήκε στον τάκο από την κάλπη και δέχθηκε επίθεση, όμως υπήρξε και μία ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο, καθώς την ώρα που όλοι δικαιολογούσαν τις ψήφους τους, οι οποίες άλλαξαν από μέρα σε μέρα, ο πρώτος μιλούσε συνεχώς πάνω στον δεύτερο και εκείνος τσαντίστηκε λέγοντάς του να πάρει την θέση του παρουσιαστή, φωνάζοντας: «Τσίλαρε λιγάκι ρε μπρο».

Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Στο τέλος ανακοινώθηκε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχωρεί καθώς από τους τρεις υποψήφιους συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.