My Style Rocks: «Συνεχίζεις να λες ψέματα» - Νέο θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ίριδα, Σελένη & Νικόλ

Έπιασαν τόπο οι αποκαλύψεις της Παπουτσή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Συνεχίζεις να λες ψέματα» - Νέο θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ίριδα, Σελένη & Νικόλ

Οι "φωτιές" που άναψε η Ίριδα Παπουτσή στο περασμένο επεισόδιο του My Style Rocks για την Σελένη Φωτιάδη, φαίνεται πως έπιασαν τόπο (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), καθώς στο σημερινό (23/6) επεισόδιο του reality, η Νικόλ Δεσποτοπούλου επισήμανε πως η Σελένη είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν της αποπνέει καθόλου εμπιστοσύνη στο παιχνίδι και παρόλο που εκείνη επιμένει πως δεν είπε ποτέ τίποτα πίσω από την πλάτη της, η ίδια δεν αλλάζει γνώμη.

Νέο θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σελένη, Ίριδα και Νικόλ στο My Style Rocks

Το γεγονός αυτό, όμως, έκανε την Σελένη να ξεσπάσει κατά της συμπαίκτριάς της, Ίριδας, λέγοντάς της πως η "επίθεσή" της ήταν σίγουρα επιτηδευμένη, μιας που έγινε ξαφνικά και ενώ είναι όλες τους λίγα βήματα μακριά από τον τελικό. Η Όλγα Κοτλίδα, βέβαια, την διέκοψε και πήρε το μέρος της Παπουτσή, όπως και την προηγούμενη φορά.

Η στιγμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε κατά της Παπουτσή

Το απόγευμα της Τρίτης 20/6 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, όταν εμφανίστηκε μπροστά στην επιτροπή η Ίριδα Παπουτσή, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με αυτό που αντίκρισε.

Η παίκτρια επέλεξε να φορέσει ένα μπλε φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν κανονικά το σώμα της, γι' αυτό και θέλησε να το καλύψει με ένα neon κίτρινο σακάκι και λαμπερά. Το σακάκι, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον σχεδιαστή και όταν της ζήτησε να το βγάλει αντίκρισε το καρτελάκι της εταιρείας που κρεμόταν και η ίδια είχε ξεχάσει να κόψει.

«Το styling που έκανες σε αυτό το φόρεμα είναι καταστροφή. Είναι ένα πολύ ωραίο, αβανταδόρικο ρούχο, έπρεπε να το φορέσεις και να μην το αφήσεις να σε καταπιεί. Είναι πολύ περίεργο! Γιατί το έβαλες το σακάκι; Βγάλτο! Έχεις ένα υπέροχο σώμα που είναι τέλειο για αυτό το ρούχο....», έλεγε και όταν είδε το καρτελάκι πρόσθεσε με έντονο ύφος:

«Καλά θα τρελαθώ! Πραγματικά είναι διαγωνισμός. Κάποιες κοπέλες είναι εδώ 90 επεισόδια, σχεδόν έξι μήνες. Μπορεί να είναι θεωρητικά, στον κόσμο με τα τόσα προβλήματα, ένα καρτελάκι δεν είναι τίποτα. Είναι ντροπή σε έναν διαγωνισμό που διαγωνίζεσαι για τα ρούχα. Αν το έχουμε πει σε 92 επεισόδια που είναι σήμερα, το έχουμε πει 300 φορές. Είναι τα βασικά! Σαν να λέμε το ρούχο σου πρέπει να είναι καθαρό, σιδερωμένο και χωρίς καρτελάκια και μετά πάμε».

Η Ίριδα Παπουτσή ένιωσε τόσο ντροπιασμένη που το μόνο που ξεστόμισε ήταν: «Ό,τι και να πω έχετε δίκιο».

Διαβάστε επίσης: «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε!» - "Σφάχτηκαν" Σελένη & Emilia! "Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου