Survivor All Star trailer 26/6: Όλα τούμπα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τα πάνω κάτω στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 26/6: Όλα τούμπα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια νέα και ξεχωριστή εβδομάδα ξεκινά στο Survivor All Star, απόψε 26/6, αφού λίγο πριν την τελική ευθεία, λίγο πριν οι παίκτες ταξιδέψουν για την Ελλάδα και το Άλσος Βεΐκου όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός η παραγωγή αλλάζει τους κανόνες και τα φέρνει όλα τούμπα!

Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω τα πράματα εξ'αρχής δεν είναι τόσο καλά - σε ψυχολογικό επίπεδο - στην παραλία. Η Σταυρούλα μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση) «σπάει», νιώθει μόνη και προδομένη από την στάση κάποιων συμπαικτών της που νόμιζε πως είχε έρθει κοντά.

Ο αγώνας της πρώτης ατομικής ασυλίας σκληρός αλλά η απόφαση της παραγωγής που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, ακόμα πιο σκληρή.

«Ο MVP ο παίκτης δηλαδή ή η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα έχει ένα μοναδικό δικαίωμα. Να καθορίσει άλλον έναν υποψήφιο». Φυσικά το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη και ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία (δείτε εδώ) αλλά και ποιος είναι υποψήφιος (δείτε εδώ).

Τι θα δούμε απόψε 26/6 στο Survivor all Star