My style rocks: «Έχω αναστατωθεί!» - Η παίκτρια που αποχώρησε στο μεγάλο προημιτελικό

Έφτασε κοντά στην πηγή αλλά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Έχω αναστατωθεί!» - Η παίκτρια που αποχώρησε στο μεγάλο προημιτελικό

Τη Δευτέρα 26/6 παρακολουθήσαμε τον προημιτελικό για το My style rocks με τα κορίτσια να βρίσκονται δύο ανάσες πιο μακριά από την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας για το φετινό διαγωνισμό μόδας.

Μπροστά στην κριτική επιτροπή είδαμε να στέκεται η Χριστιάνα Κατσιέρη και η Ίριδα Παπουτσή με τους κριτές να έρχονται σε δύσκολη θέση σχετικά με την αξιολόγησή τους μετά από τα 94 επεισόδια, που πέρασαν.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το My style rocks

Σύμφωνα με το σύνολο των ψήφων τελικά είδαμε να βγαίνει εκτός παιχνιδιού, η Ίριδα, η οποία αποχαιρέτησε το My style rocks με συγκίνηση (δείτε εδώ την κίνησή της που είχε βγάλει από τα ρούχα τον Κουδουνάρη).

Το θερμό επεισόδιο με την Ίριδα πριν αποχωρήσει

Οι "φωτιές" που άναψε η Ίριδα Παπουτσή στο περασμένο επεισόδιο του My Style Rocks για την Σελένη Φωτιάδη, φαίνεται πως έπιασαν τόπο (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), καθώς στο (23/6) επεισόδιο του reality, η Νικόλ Δεσποτοπούλου επισήμανε πως η Σελένη είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν της αποπνέει καθόλου εμπιστοσύνη στο παιχνίδι και παρόλο που εκείνη επιμένει πως δεν είπε ποτέ τίποτα πίσω από την πλάτη της, η ίδια δεν αλλάζει γνώμη.

Το γεγονός αυτό, όμως, έκανε την Σελένη να ξεσπάσει κατά της συμπαίκτριάς της, Ίριδας, λέγοντάς της πως η "επίθεσή" της ήταν σίγουρα επιτηδευμένη, μιας που έγινε ξαφνικά και ενώ είναι όλες τους λίγα βήματα μακριά από τον τελικό. Η Όλγα Κοτλίδα, βέβαια, την διέκοψε και πήρε το μέρος της Παπουτσή, όπως και την προηγούμενη φορά.