Survivor All Star spoiler 27/6: Θα "εκραγεί" από νεύρα και αδικία - Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 27/6: Θα

Χαλασμός θα γίνει στο αποψινό 27/6 επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς βρισκόμαστε δυο εβδομάδας πριν από τον μεγάλο τελικό και για το λόγο αυτό η ανταγωνιστικότητα έχει φτάσει στο "κόκκινο". Ο κάθε ένας πλέον κοιτάει την πάρτη του και ψάχνει τρόπους να φτάσει μέχρι το τέλος.

Μπορεί ορισμένοι παίκτες να είναι ήδη φαβορί, ωστόσο, μέχρι το τέλος θα έχουμε πολλές ανατροπές στα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τους τρεις του τελικού.

Σήμερα λοιπόν, οι 7 παίκτες που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο, θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με σκοπό να ψηφιστεί ένας παίκτης και να βγει στον τάκο μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη που βγήκε υποψήφιος χθες 26/6.

Όπως ήδη γνωρίζουμε νικητής θα είναι άνδρας (δείτε τον εδώ), ο οποίο μάλιστα θα αναδείξει ακόμη έναν παίκτη που θα βγει υποψήφιος - δείτε ποιος θα είναι αυτός.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης θα είναι από την Κόκκινη ομάδας και συγκεκριμένα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία θεωρείται φαβορί για τον τελικό του Γαλατσίου.

Ποια θέση όμως έχει πάρει η κοπέλα από την 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού η οποία έχει το λόγο για την αποχώρηση;

Survivor All Star spoiler 27/6