Survivor all star: Ο ένας βγήκε από την κάλπη και ο άλλος από τον Κατσούλη - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο κακός χαμός σήμερα (27/6)

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ο ένας βγήκε από την κάλπη και ο άλλος από τον Κατσούλη - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο σημερινό (27/6) επεισόδιο του Survivor all star, που πλέον έχει γίνει ατομικό με τις ανατροπές να πέφτουν η μία μετά την άλλη είδαμε να παίρνει την ατομική ασυλία ο Σάκης Κατσούλης, πηγαίνοντας χαλαρός στο συμβούλιο.

Ένας ένας λοιπόν πήγαν στην κάλπη με το όνομα, που βγήκε άλλους να τους ξαφνιάζει και άλλοι να τη θεωρούν αναμενόμενη. Τα είχαμε πει εμείς από το Youweekly.gr πως από την κάλπη θα έβγαινε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση (27/6) από το Survivor all star

Στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης με την ιδιότητα του νικητή έβγαλε ως τρίτο υποψήφιο τον Ηλία Μπόγδανο.

(Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί σήμερα).

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το μέλλον του παιχνιδιού

Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor all star, η κούραση μεγαλώνει και γενικότερα οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις τελευταίες τους δυνάμεις και να φτάσουν στο μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι.

Μέσα από τη νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τη Δευτέρα 26/6 έγινε γνωστό στους παίκτες και στο κοινό, πως από εδώ και στο εξής, που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό αλλάζουν και άλλα δεδομένα.

Πιο αναλυτικά, τη βδομάδα που τρέχει θα δούμε δύο αγώνες ασυλίας και σε κάθε συμβούλιο θα βγαίνει ένας παίκτης στον τάκο από την ψηφοφορία και άλλος ένας από τον MVP παίκτη.

Αυτό, που θα ισχύσει ξανά είναι ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα έχει τη δυνατότητα μέσα από το δεύτερο αγώνα ασυλίας να κερδίσει και έτσι να διώξει από πάνω του την υποψηφιότητά του.

Τα δεδομένα αυτά αυξάνουν τον ανταγωνισμό και εμείς περιμένουμε να δούμε ανατρεπτικούς στίβους μάχης!