Survivor all star: «Θα σας πω ότι...» - Η πρώτη αιχμηρή ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου μετά την αποχώρησή του

''Έσπασε'' τη σιωπή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα σας πω ότι...» - Η πρώτη αιχμηρή ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου μετά την αποχώρησή του

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε από το Survivor all star λίγο πριν το μεγάλο τελικό με τη στιγμή αυτή να ξαφνιάζει πολλούς, καθώς θεωρήθηκε ανατροπή το γεγονός, ότι ο Ηλίας δεν έφτασε μέχρι το τέλος (δείτε εδώ την αντίδρασή του τη στιγμή της ανακοίνωσης).

Εκείνος από μεριάς του παραδέχτηκε, πως λυτρώθηκε με το που άκουσε την ανακοίνωση του παρουσιαστή, με το παιχνίδι να έχει γίνει στα μάτια του ανθρωποφάγο, ενώ παράλληλα είχε μεγάλη επιθυμία να δει τα δικά του πρόσωπα.

Από ημέρα σε ημέρα αναμένεται να καταφθάσει στην Ελλάδα με την πρώτη του ανάρτηση στα social media να γίνεται την Πέμπτη 29/6 από το αεροδρόμιο, αφήνοντας να εννοηθεί, πως έχει να πει πολλά...

Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star

«Δεν το πιστεύω ότι έχει έρθει αυτή στιγμή είμαι στο αεροδρόμιο παιδιά και μου έρχεται να ουρλιάξω. Έχω να πω τόσο πολλά αλλά θα σταθώ στα λίγα τώρα. Θα σας πω ότι είμαι απίστευτα χαρούμενος, γυρίζω πίσω στους ανθρώπους μου, στην οικογένειά μου, όλα αυτά που μου έχουν λείψει απεριόριστα και θα τα πούμε από κοντά. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι είμαι τέλεια, είμαι στα καλύτερά μου βασικά και ανυπομονώ για τη ζωή, που τώρα ξεκινάει. Σας αγαπώ όλους, πολλά φιλιά!», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η συνέντευξη του Μπόγδανου μετά το παιχνίδι

Αρχικά, ο Ηλίας "έσπασε" τη σιωπή του για το περιβόητη χαρτάκι με τη λίστα με φαγητό που ήταν η αφορμή να αποβληθεί ο Ηλίας Γκότσης και μετά να τον κατηγορήσει στην τηλεόραση: «Ήταν ένα χαρτάκι που δεν θέλει πάρα πολλή σκέψη να σκεφτεί κάποιος ποιος το έγραψε. Μου ζήτησε να γράψω τη λίστα. Δεν το αρνούμαι. Εγώ το έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έγραψε ο Ηλίας Γκότση. Έπιασα την παραγωγή και τους είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Από τη στιγμή που δίκαια παρέμεινα.... Αυτή είναι η απάντηση μου. Δεν έφυγε μόνο για το χαρτάκι. Όποιος παρανομούσε έφευγε», ειπε.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για το unfollow που του έκανε, είπε «Όντως; Στενάχωρο».

Σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Έχει ψυχή μικρού παιδιού. Είναι τέρμα αγνός, είναι ευχάριστος στην παρέα. Έχει χιούμορ. Ήταν δίπλα μου να με βοηθήσει να μου φέρει νερό. Είναι δοτικός σαν άνθρωπος και μπορώ να καταλάβω το λόγο που η Βρισηίδα τον ερωτεύτηκε».

Και αποκάλυψε: «Στο τέλος μέχρι και ο Σάκης με έπιασε off κάμερα και προσπάθησε να μου πει για την Σταυρούλα. Του είπα είναι εξαιρετικό πλάσμα. Μου έκανε κουβέντες ένα βράδυ off κάμερα τύπου για ποιο λόγο είσαι μαζί της».

Ενώ συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να το κερδίσει το Survivor η Σταυρούλα. Τριάδα θα ήθελα Σταυρούλα, Μάριος, Νίκος. Από εκεί και πέρα αν πρέπει να βγάλω την Σταυρούλα, βάζω Σάκη. Αξίζει πολύ να το πάρει γυναίκα, πόσο μάλλον μια γυναίκα που είναι καλός άνθρωπος».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Με την Αλεξάνδρα θα κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά δεν θα είναι προτεραιότητα μου τώρα που θα βγω. Όλα θέλουν το χρόνο τους».