First Dates highlights 4/7: Τα μωβ μαλλιά που δεν άντεχε να βλέπει Κρητικός και η Κύπρια που δεν ήθελε... Έλληνα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
First Dates highlights 4/7: Τα μωβ μαλλιά που δεν άντεχε να βλέπει Κρητικός και η Κύπρια που δεν ήθελε... Έλληνα

Ακόμη ένα επεισόδιο First Dates παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 4/7 μέσα από τη συχνότητα του STAR με τα ραντεβού που έγιναν να προκαλούν χαμό στο twitter - δείτε επίσης τον "κρυφό γιο του Μητσοτάκη" που πήγε στο show.

Τα 4/7 highlights του First Dates

Είδε τα μωβ μαλλιά της και την αποχαιρέτησε

Η συνάντηση Αντώνη της Λυδίας δεν πήγε καθόλου καλά. Ο 30χρονος από την Κρήτη όταν είδε τα μωβ μαλλιά της 25χρονης φοιτήτριας από την Αθήνα έκανε στην κάμερα το αιχμηρό σχόλιο του.

«Εντάξει, τώρα το μαλλί το μωβ εκεί πέρα... δεν το περίμενα. "Άντε γεια" ήταν το μαλλί. Θα αλλάξουμε έγώ μωβ μαλλί ξέχασέ το. Μωβ είναι οι μελιτζάνες», είπε αρχικά και συνέχισε «Αν πατήσεις στην Κρήτη με μαλλί μωβ, θα σου πουν «τα λέγαμε». Αυτά είναι αθηναίικα. Της πήγαινε όμως».

Ο Ιταλός που ήθελε "πιπίνι" έφερε σάλο στο Instagram

O Στέφανοm που έχει Ιταλική φλέβα, είναι 53 χρονών και έχοντας έρθει από την Λευκάδα, αναζήτησε μία γυναίκα με "ψυχάρα" και όχι κάλλη… Τον ενδιαφέρει πρώτα ο χαρακτήρας της και ύστερα όλα τα άλλα.

Ηλικιακά ωστόσο θα την ήθελε γύρω στα 30-40, κάτι που ξένισε όμως τους τουιτεράδες και του την "είπαν" άσχημα.

Η Κύπρια που δεν θέλει Έλληνα πήγε στο First Dates

H Βασιλική μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα για να βρει το άλλο της μισό, ωστόσο, δεν θέλει να βρει Έλληνα. Ο συνοδός της Μιχάλης, όταν την είδε ενθουσιάστηκε, εκείνη όμως όχι και τόσο.

Βέβαια και ο ίδιος δεν τα πήγε πού καλά, καθώς από το πρώτο ραντεβού την ρώτησε το ζώδιο της και το twitter έπεσε να τον "φάει".