«Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα...» - Η αποκάλυψη της Σταυρούλας για τη σχέση της με τον Βασάλο στο Survivor All Star

Ξεκαθάρισμα για Κατσούλη, Μαριαλένα, Στέλλα και Μπάρτζη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα...» - Η αποκάλυψη της Σταυρούλας για τη σχέση της με τον Βασάλο στο Survivor All Star

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, βρέθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star. Έχοντας κάνει τις πρώτες της δηλώσεις (δείτε τες εδώ) βρέθηκε και στο πλατό για να ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή για το Survivor All Star

«Το παιχνίδι τελείωσε, η ζωή προχωράει. Δέχομαι πολύ αγάπη από τον κόσμο που με συναντά έξω. Μου έλεγαν ότι έπρεπε να κερδίσω. Οι φαν μου είναι σαν μια οικογένεια. Έχουν ενωθεί. Είναι μια ομάδα. Το χάρηκα πάρα πολύ. Χαίρομαι που κατάφερα να τους ενώσω», ανέφερε αρχικά για τα όσα βλέπει πίσω στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της.

Για την Στέλλα Ανδρεάδου και την "χολή" που έβγαλε μετά την αποχώρηση της, είπε: «Ότι ξέρετε να ξέρετε πως ξέρω και εγώ. Πως είμαι κομπλεξική από την στιγμή που την στήριξα όταν βγήκε υποψήφια; Λέει ότι την πλησίασαν όταν κέρδισε την τρίτη ασυλία. Της είπα μακάρι αν δεν την πάρω εγώ να την πάρεις εσύ. Δεν ξέρω γιατί αυτό πρέπει να έχει στρατηγική από πίσω. Δεν θεωρώ ότι το σκέφτηκε μόνη της. Είχε καλούς δασκάλους από πίσω της. Ξαφνικά έκανε κολλητή παρέα με τον Μάριο. Ήταν όλη ημέρα μαζί. Εκείνες τις ημέρες είχε πάει σε ένα σποτ που είχαμε και της λέει θα σου μάθω πόκερ. Μάλλον τα μαθήματα απέδωσαν».

Για τις φήμες που την ήθελε να είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τι έχει πει ο ίδιος), σχολίασε: «Δεν υπάρχει τίποτα με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν δυο εβδομάδες στην ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στήριζα όποιος ήταν συμπαίκτης μου. Ακόμη και την Μαριαλένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο στήθηκε αυτό το πράγμα. Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα μπροστά μου, είχαμε πάει την ίδια ώρα. Και ξαφνικά έμαθα ότι είχε πει η Μελίνα ότι πήγαμε μαζί τουαλέτα. Έχω εγώ μια συζήτησε με εσένα γιατί να έχω κάτι παραπάνω με εσένα, δεν καταλαβαίνω».

Και συνέχισε: «Θεωρώ πως κάποιους τους ενοχλούσε που μιλούσαμε στο παιχνίδι και κάναμε παρέα. Δεν μπήκα στο Survivor για να κάνω σχέση. Οι συνθήκες δεν βοηθάνε να ερωτευτείς».

Για τον Νίκο Μπάρτζη, είπε: «Με τον Νίκο όταν μας φώναξαν στις ομάδες, όταν εγώ πήγα μετά στην Μπλε ομάδα, στην αρχή ήταν λίγο περίεργος. Ξέκοψε λίγο και όταν πήγα εκεί δεν με πλησίασε ποτέ ή να μου πει κάτι. Δεν έκατσα πολύ να ασχοληθώ. Μετά έκανε πράγματα που δεν μου άρεσε. Δεν έχει τον τρόπο να εκφραστεί σωστά, δεν είναι κακό παιδί. Απλά όταν πήγε στην Μπλε, δεν είχα την αποδοχή που ήθελα. Μετά για κάποιο λόγο μου την έλεγε...»

Σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έστησαν "κομπίνα" για να την διώξουν, είπε: «Τι να πρωτοσχολιάσω... Τα παιδιά φτάσανε τετράδα. Ο ένας με την αξία του και η Μαριαλένα με την αξία του άλλου. Δεν την ψήφισαν γιατί μάλλον φοβόντουσαν τον Σάκη».

Για τον παίκτη που θέλει να κερδίσει είπε, αγωνιστικά το αξίζει ο Σάκης Κατσούλης, όμως έχει ένα feeling ότι θα το πάρει ο Νίκος Μπάρτζης.