Τελικός Survivor All Star: Τα πρώτα πλάνα από Άλσος Βεΐκου - Πως θα είναι στημένο το σκηνικό

Το youweekly.gr θα είναι εκεί να σας ενημερώνει με live στο Instagram και αποκλειστικά βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τελικός Survivor All Star: Τα πρώτα πλάνα από Άλσος Βεΐκου - Πως θα είναι στημένο το σκηνικό

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον ημιτελικό του Survivor All Star ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα 10/7 στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως έχει ανακοινωθεί στην αρχή του live θα αποκαλυφθεί ο παίκτης που μετά την ψηφοφορία του κοινού που είναι ανοιχτή από χθες 9/7 θα αποχωρήσει, ενώ στο τέλος ακόμη ένας παίκτης θα φύγει ώστε οι 2 που θα μείνουν να βρεθούν στον τελικό που θα γίνει την Τρίτη 11/7.

Τα πρώτα πλάκα από το Γαλάτσι που θα γίνει ο ημιτελικός του Survivor All Star

Δημοσιογράφος της εκπομπής Δεκατιανοί, βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου και μετέφερε όλο το κλίμα από τις προετοιμασίες που γίνονται, δείχνοντας μας πως έχει στηθεί το σκηνικό.

Δείτε επίσης: Μάριος ή Νίκος - Ποιος περνάει απόψε στον μεγάλο ημιτελικό;

Οι δηλώσεις του Λιανού

«6 μήνες ξενιτιά μια χαρά. Όταν μου είπαν ότι θα κάνουμε All Star με έπιασε πονοκέφαλος. Λέω αφού είναι τα παιδιά έμπειρα, πολύ δύσκολα θέματα θα έχουμε. Είδαμε αλλά εντάξει το βγάλαμε. Είμαστε επαγγελματίας. Λυσσάξατε όλοι φέτος να μαθαίνετε spoiler και είναι κρίμα γιατί κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους. Ξέρουν ποιοι λένε τα spoilers», είπε αρχικά για το Survivor All Star.

«Σήμερα στον ημιτελικό θα μάθουμε την τελική δυάδα για να δούμε αύριο ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του All Star Survivor για να δούμε ποια ή ποιος θα επικρατήσει. Εύχομαι να κερδίσει όποιος έχει τη μεγαλύτερη στήριξη», συνέχισε.

Δείτε επίσης: Εξωφρενικά ποσά - Με πόσα χρήματα αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος και Μάριος