My style rocks: «Θέλω να κοιμηθώ και βαρέθηκα!» - Έτοιμη να βάλει τα κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό

Τι συνέβη με την κριτή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Θέλω να κοιμηθώ και βαρέθηκα!» - Έτοιμη να βάλει τα κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο εκκεντρικό πρόσωπο του φετινού My style rocks όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά και με βάση τον χαρακτήρα της, καθώς εκφράζεται πάντα με ειλικρίνεια.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (5/10) όταν η Ντένη στάθηκε μπροστά στα κορίτσια με το νέο της look και αφού βαθμολογήθηκε με ποικίλα νούμερα, η παίκτρια ξέσπασε, καθώς ένιωσε αρκετά αδικημένη.

Στη συνέχεια, όταν κρίθηκε από τη Σοφία Χατζηπαντελή σιώπησε, καθώς η κριτής έκανε ένα ξέσπασμα, εκφράζοντας παράλληλα, που στεναχωριέται μιλώντας έτσι, αλλά δεν έχει και άλλη επιλογή.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Αλλαγές και προσθήκες ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ - Ποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι

Το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Μy style rocks

«Δεν έχω πάρα πολλά να σου πω σήμερα και είναι κρίμα, γιατί βλέπω μια προσπάθεια. Το μόνο πράγμα που αγαπώ είναι η τσάντα σου, τα άλλα πράγματα είναι βαρετά για εμένα. Είναι βαρετά, θέλω να κοιμηθώ και βαρέθηκα», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

H νέα παίκτρια

Την Τετάρτη 4/10 πραγματοποιήθηκε άλλο ένα Gala στο My Style Rocks και αυτό σημαίνει πως μία παίκτρια αποχώρησε (δείτε εδώ ποια είναι αυτή) και μία θέση άνοιξε για μία νέα διαγωνιζόμενη. Την Πέμπτη 5/10, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε το επεισόδιο και πραγματοποιήθηκε η πασαρέλα όλων, συστήθηκε στο κοινό η Μαργαρίτα Δρεμούση.

Πρόκειται για μία σύμβουλο αυτοβελτίωσης, η οποία έχει ασχοληθεί πολύ με τη μόδα και στο εξωτερικό και υποστηρίζει πως έχει να δώσει πολλά στο παιχνίδι. Αυτό, όμως, μόνο η επιτροπή και οι συμπαίκτριές της μπορούν να το κρίνουν.

Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Η Μαργαρίτα σπούδασε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία αλλά την κέρδισε ο κόσμος της μόδας. Έκανε την πρακτική της στην Αλμπέρτα Φερέτι όταν έμενε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει όλη τη διαδικασία της New York Fashion Week.

My Style Rocks Μαργαρίτα

Από μικρή ηλικία της άρεσε η μόδα καθώς πιστεύει ότι μέσα από αυτή μπορεί να εκφράζει πλευρές του χαρακτήρα της. Της αρέσει να αγοράζει ρούχα και από fast fashion αλλά και από γνωστά brands καθώς πιστεύει ότι δεν έχει σημασία μία ετικέτα. Το σημαντικό για τη Μαργαρίτα είναι ένα ρούχο «να το φοράς και να μη σε φοράει».

Δηλώνει αισιόδοξη, θετική και πολύ δυναμική.

Στο My Style Rocks έρχεται γιατί νιώθει ότι έχει πολύ ωραίο στυλ και θέλει να το δείξει.