Δεν είχε προηγούμενο αυτό που έγινε στο My style rocks - Αμηχανία με την κίνηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση της Χριστίνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν είχε προηγούμενο αυτό που έγινε στο My style rocks  - Αμηχανία με την κίνηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Στο σημερινό επεισόδιο (6/10) του My style rocks η Χριστίνα στάθηκε μπροστά στα υπόλοιπα κορίτσια και στους κριτές εξομολογούμενη, πως είχε μία πολύ δύσκολη ημέρα χωρίς να αποκαλύπτει στις κάμερες τι ήταν αυτό, που της συνέβη.

Έτσι λοιπόν, το look της δεν είχε κάποια συνοχή, αφού ντύθηκε στο παρά πέντε με ό,τι βρήκε μπροστά της. Η κριτική της Σοφίας Χατζηπαντελή δεν ήταν η επιθυμητή, καθώς ακολούθησε κάτι, που δεν έχει ξαναγίνει.

Δείτε επίσης: Γύρισε από βραδινή έξοδο και δε βρήκε το τιμόνι στο αμάξι της - Επεισοδιακή νύχτα για πρώην παίκτρια My style rocks

Το μηδέν που έβαλε η Σοφία Χατζηπαντελή σε παίκτρια του My style rocks

Πιο αναλυτικά, η κριτής έβαλε ''0'' στην παίκτρια μη μπορώντας να καταλάβει την εικόνα, που είχε μπροστά της! Η Κατερίνα Καραβάτου, όταν είδε τη βαθμολογία προσπάθησε να παρέμβει, όπως και ο Δημήτρης Σκουλός μεταπείθοντας της να βάλει ''1''.

Έτοιμη να βάλει τα κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό

Την Πέμπτη (5/10) όταν η Ντένη στάθηκε μπροστά στα κορίτσια με το νέο της look και αφού βαθμολογήθηκε με ποικίλα νούμερα, η παίκτρια ξέσπασε, καθώς ένιωσε αρκετά αδικημένη.

Στη συνέχεια, όταν κρίθηκε από τη Σοφία Χατζηπαντελή σιώπησε, καθώς η κριτής έκανε ένα ξέσπασμα, εκφράζοντας παράλληλα, που στεναχωριέται μιλώντας έτσι, αλλά δεν έχει και άλλη επιλογή.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Αλλαγές και προσθήκες ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ - Ποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι

«Δεν έχω πάρα πολλά να σου πω σήμερα και είναι κρίμα, γιατί βλέπω μια προσπάθεια. Το μόνο πράγμα που αγαπώ είναι η τσάντα σου, τα άλλα πράγματα είναι βαρετά για εμένα. Είναι βαρετά, θέλω να κοιμηθώ και βαρέθηκα», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.