I'm a celebrity get me out of here: Η επίσημη ανακοίνωση για τον Τρύφωνα Σαμαρά - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο

Απόψε (18/10) στις 22:20 στο ΣΚΑΙ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: Η επίσημη ανακοίνωση για τον Τρύφωνα Σαμαρά - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο

Το βράδυ της Τετάρτης 18/10, οι τηλεθεατές συντονίζονται στο κανάλι του ΣΚΑΙ για ένα και μόνο λόγο! Ξεκινάει άλλο ένα επεισόδιο του νέου ριάλιτι "I'm a celebrity... get me out of here". Μία νέα εισβολή θα δούμε αυτή τη φορά και ακολουθεί σχετική ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Της έκανε πρόταση γάμου πριν φύγει για το I'm a Celebrity Get me out of here: Παντρεύονται όταν γυρίσει!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Τρύφωνα Σαμαρά στο I'm a celebrity get me out of here

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα μας καλωσορίζουν απόψε στις 22.20 στο νέο επεισόδιο του «I’m a Celebrity… Get me out of here!» με τους Celebrities να… πληθαίνουν και να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες! Η ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου αποκτά νέο αέρα με την άφιξη ενός νέου celebrity στην παρέα!

Από τα χέρια του έχουν περάσει οι μεγαλύτερες διασημότητες της εγχώριας showbiz και όχι μόνο. Αν τον ρωτήσεις όμως για το επαγγελματικό του… απωθημένο θα σου απαντήσει πως είναι να χτενίσει την Αντζελίνα Τζολί! Τι κρίμα που εκείνη ήρθε στη χώρα μας τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε να φύγει για Άγιο Δομίνικο… Εκείνη έχασε! Μπορεί να τα πηγαίνει υπέροχα με τα ζώα και με την Νικόλ, το μικρό του πομεράνιαν, να είναι αχώριστοι δεν ισχύει το ίδιο όμως για τα ποντίκια, τις κατσαρίδες, τα φίδια, οι αράχνες και τα… σκουλήκια. Έχει ένα κρυφό ταλέντο στο πλύσιμο των πιάτων ενώ παρότι δεν τα πηγαίνει καλά με τα ύψη έχει πετάξει με ανεμόπτερο στην Τυνησία! Ο Τρύφωνας Σαμαράς γίνεται μέλος της παρέας του «I’m a Celebrity… Get me out of here!» και η ζούγκλα αποκτά τον δικό της hairstylist!

Δείτε εδώ το trailer.

Τρύφωνας Σαμαράς I'm a celebrity get me out of here ΣΚΑΙ

Τρύφωνας Σαμαράς I'm a celebrity get me out of here

Πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity Get me out of here έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 11/10 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, όπως φάνηκε άλλωστε και στα ποσοστά τηλεθέασης! Οι επώνυμοι που επιλέχθηκαν από την παραγωγή φάνηκε από την πρώτη κιόλας δοκιμασία πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ότι ανατριχιαστικό κληθούν να κάνουν.

Εννοείται, ωστόσο, πως δεν βρίσκονται εκεί για την ψυχή της μάνας τους και πως οι αμοιβές τους είναι αντάξιες των συνθηκών διαβίωσής τους...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνολική αμοιβή που προτάθηκε στους celebrities αγγίζει τα 40.000 ευρώ, αν κάποιος μείνει έως το τέλος (δηλαδή και τις 40 ημέρες), ενώ σε εβδομαδιαία βάση η αμοιβή φτάνει τα 7.000 ευρώ. Το ποσό της αμοιβής επιβεβαίωσε και η Super Κική η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως της έγινε κρούση για το συγκεκριμένο ριάλιτι:

«Μου έκανα πρόταση για αυτή την αηδία, για 6.500 χιλιάρικα την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ και να τρώω κατσαρίδες», δήλωσε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here.