I'm a celebrity get me out of here: Με στραφταλιζέ μπλουζάκι και τον σκύλο του αγκαλιά - Η είσοδος του Τρύφωνα Σαμαρά και οι αντιδράσεις των παικτών

Δεν πέρασε πολύ καλά το πρώτο βράδυ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: Με στραφταλιζέ μπλουζάκι και τον σκύλο του αγκαλιά - Η είσοδος του Τρύφωνα Σαμαρά και οι αντιδράσεις των παικτών

Η πρώτη δοκιμασία για απόψε (18/10) στο I'm a celebrity get me out of here ολοκληρώθηκε και νικητές βγήκαν οι πράσινοι, παρά τον άσχημο τραυματισμό του Νίκου Βαμβακούλα, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τι συνέβη).

Επέστρεψαν, λοιπόν, όλοι στα "σπίτια" τους και εκεί τους περίμενε ένα κουτί που έκρυβε μέσα τον νέο παίκτη του ριάλιτι. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος ήρθε για να καλύψει τα κενά της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Σταμάτη Γαρδέλη.

Η είσοδος του Τρύφωνα Σαμαρά στο I'm a celebrity get me out of here

Εμφανίστηκε με ένα ασημί μπλουζάκι γεμάτο στρας, αγκαλιά με τον αγαπημένο του σκύλο. Φυσικά, όλοι τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Η δική του η χαρά, βέβαια, χάθηκε μόλις πέρασε τη νύχτα του στον Άγιο Δομίνικο σε ένα σανίδι, αφού όπως δήλωσε πόνεσε όλο του το κορμί.

Πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity Get me out of here έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 11/10 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, όπως φάνηκε άλλωστε και στα ποσοστά τηλεθέασης! Οι επώνυμοι που επιλέχθηκαν από την παραγωγή φάνηκε από την πρώτη κιόλας δοκιμασία πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ότι ανατριχιαστικό κληθούν να κάνουν.

Εννοείται, ωστόσο, πως δεν βρίσκονται εκεί για την ψυχή της μάνας τους και πως οι αμοιβές τους είναι αντάξιες των συνθηκών διαβίωσής τους...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνολική αμοιβή που προτάθηκε στους celebrities αγγίζει τα 40.000 ευρώ, αν κάποιος μείνει έως το τέλος (δηλαδή και τις 40 ημέρες), ενώ σε εβδομαδιαία βάση η αμοιβή φτάνει τα 7.000 ευρώ. Το ποσό της αμοιβής επιβεβαίωσε και η Super Κική η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως της έγινε κρούση για το συγκεκριμένο ριάλιτι:

«Μου έκανα πρόταση για αυτή την αηδία, για 6.500 χιλιάρικα την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ και να τρώω κατσαρίδες», δήλωσε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here.