Φάρμα: Ήταν έτοιμος να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά τελικά επικράτησε - Ποιος έφυγε απόψε (19/10)

Δίκαιο ή άδικο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ήταν έτοιμος να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά τελικά επικράτησε - Ποιος έφυγε απόψε (19/10)

Άλλος ένας αγώνας για την επικράτηση ολοκληρώθηκε στη Φάρμα το βράδυ της Πέμπτης 19/10 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ο Χρήστος και ο Γιώργος Τσάμης έβαλαν τα δυνατά τους. Υπήρχε μεγάλη ένταση πριν ακόμη ξεκινήσουν οι δοκιμασίες, εξαιτίας του άσχημου καβγά που προηγήθηκε (δείτε εδώ), και η ένταση αυτή μεταφέρθηκε στα αγωνίσματα, με τον Χρήστο να κινείται ύπουλα και να σπρώχνει τον αντίπαλό του και να του αναποδογυρίζει τις κάρτες για να τον βγάλει εκτός.

Έφτασαν στο 2 -2, με τους συμπαίκτες τους να παρακολουθούν με αγωνία τι θα συμβεί και ποιος θα παραμείνει. Η τελευταία δοκιμασία, όμως, φάνηκε αρκετά εύκολη για τον έναν από τους δύο. Έπρεπε να καρφώσουν 5 καρφιά σε ξύλο και εκείνος που θα το έκανε νωρίτερα θα διατηρούσε τη θέση του.

Ποιος αποχώρησε απόψε (19/10) από τη Φάρμα

Ο Χρήστος, λοιπόν, ο οποίος προ ολίγου δήλωνε πως θέλει να αποχωρήσει, κέρδισε την τρίτη μάχη και "έδιωξε" τον Γιώργο Τσάμη. Στη συνέχεια εξήγησε πως παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει, σκέφτεται να μείνει μία ακόμη μέρα για να δει πως θα πάνε τα πράγματα και έπειτα θα αποφασίσει.

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη σεζόν δοκιμάζεται ως παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του STAR, Φάρμα, γεγονός που σημαίνει πως περνά στο χωριό όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, μεγάλο μέρος του χρόνου του. Ο γιος που έχει αποκτήσει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε εδώ το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα) είναι πάντα η προτεραιότητά του.

Για να μη χάνει, λοιπόν, καμία στιγμή μαζί του, σε πολλά από τα γυρίσματα τον έχει στο πλευρό του. Την Δευτέρα 16/10, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου τον έχει στην αγκαλιά του όσο οι κάμερες δεν γράφουν. «My Love», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοί του "έλιωσαν".

Κουτσόπουλος γιος Φάρμα