Fame Story: «Γίνονται και θαύματα» - Αμηχανία με το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους για την πορεία του Νικηφόρου

«Έλεγες, ότι δεν θα κάνει καριέρα και έκανε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποτελεί τη νέα εισβολή στο Fame Story με τον μουσικό να μπαίνει στην ακαδημία μιλώντας με τους διαγωνιζόμενους, ενώ παράλληλα έχει και παρουσία μέσω ζωντανής σύνδεσης στο live.

Την Παρασκευή (20/10) λοιπόν μετά την ερμηνεία του Γιάννη στη σκηνή, ακούστηκαν τα σχόλια των κριτών, αλλά και του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος βρισκόταν στην ακαδημία. Ανάμεσα σε όσα είπε όμως ο Θεοφάνους αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε όχι για τον Γιάννη, αλλά για τον γνωστό τραγουδιστή, Νικηφόρο (δείτε εδώ σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή).

Η σπόντα του Γιώργου Θεοφάνους στο live του Fame Story

«Θα υποστηρίξω τον Γιάννη, Γιώργο κοίτα τώρα εγώ πρέπει να υπερασπιστώ τον Γιάννη και στον Νικηφόρο στο X - Factor έλεγες, ότι δεν θα κάνει καριέρα και έκανε., άρα μην το παίρνεις στραβά», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Γίνονται και θαύματα, κάποιες φορές», απάντησε ο Θεοφάνους.

«Για τον Νικηφόρο για να μην αφήσουμε κάτι να πέσει κάτι κάτω. Ο Νικηφόρος είναι ένας εργατικός άνθρωπος, πειθαρχημένος με στόχο, άλλο τότε και άλλο τώρα, 10 χρόνια μετά. Γι’ αυτό και ήμουν πολύ θετικός μαζί του πριν από μερικούς μήνες», συνέχισε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η πρώτη εισβολή του Θεοφάνους στο παιχνίδι

Στο τρίτο live o παρουσιαστής αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο μέλος της ομάδας της Ακαδημίας, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Θεοφάνους. «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που φοράς. Δεν σε γλείφω, όπως κάνει ο Ρέμος», είπε χαρακτηριστικά κατεβαίνοντας τα σκαλιά, αναφερόμενος στο θετικό σχόλιο που έκανε ο τραγουδιστής προηγουμένως στον παραγωγό.

Και μετά τα πρώτα λόγια του μουσικοσυνθέτη, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για την πορεία του παιχνιδιού. Αρχικά, ανακοίνωσε πως σώθηκε από την αποχώρηση ο Τίτος, ύστερα από ψηφοφορία του κοινού και επισήμανε πως το κοινό θα αποφασίσει ξανά ποιος θα μείνει στο ριάλιτι και όχι οι κριτές αυτή τη φορά.

Δείτε επίσης τα highlights 12/10: Η ανακοίνωση του Τριαντάφυλλου, η απώλεια και η έξαλλη Εύη Δρούτσα