Fame Story: «Εγώ ρε φίλε...» - Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Light και Γιώργο Αρσενάκο στον αέρα του STAR

''Μπήκε στη μέση'' ο Νίκος Κοκλώνης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: «Εγώ ρε φίλε...» - Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Light και  Γιώργο Αρσενάκο στον αέρα του STAR

Την Παρασκευή (20/10) είδαμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα στο 4ο live του Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη να παρουσιάζει, προσπαθώντας παράλληλα να φέρει ισορροπίες ανάμεσα στους κριτές και στους διαγωνιζόμενους.

Μετά την ερμηνεία του Φειδία λοιπόν είδαμε να μην ''αρπάζεται'' κανείς μαζί του, αλλά να έρχονται σε αντιπαράθεση οι κριτές και πιο συγκεκριμένα ο Light με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Δείτε επίσης: Fame Story: «Γίνονται και θαύματα» - Αμηχανία με το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους για την πορεία του Νικηφόρου

H διαφωνία του Light με τον Γιώργο Αρσενάκο στο live του Fame Story

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Αρσενάκος είχε ενθουσιαστεί με τον Φειδία, ενώ ο Light δε συμφωνούσε με τους δύο να καταλήγουν να ειρωνεύονται ο ένας τον άλλον - κάτι που διέκοψε με τον τρόπο του ο Νίκος Κοκλώνης.

H ανατροπή με το που ξεκίνησε το επεισόδιο

Οι 3 υποψήφιοι για αυτή τη βραδιά ήταν η Αριστέα, η Άννα και ο Γιάννης. Το κοινό έδωσε ασυλία στην Αριστέα με την νεαρή σπουδάστρια να μην μπορεί να κρύψει για ακόμη μία φορά τον ενθουσιασμό της.

Η ανατροπή ήρθε όταν οι οι καθηγητές έπειτα από το εβδομαδιαίο τους συμβούλιο έκριναν πως προτεινόμενη πρέπει να είναι η Χριστίνα Ζιώγα. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο 2ο live η Χριστίνα είχε έναν έντονο καβγά με την καθηγήτρια της ακαδημίας Αλεξάνδρα Κατσαϊτη λίγο πριν βγει στη σκηνή, επειδή δεν της άρεσε το ρούχο που είχε επιλέξει για εκείνη. (δείτε εδώ τι είπε).

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Χριστίνας ανακοίνωσε η Ηρώ η οποία αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας:

«Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μία απόφαση ομόφωνη, εγώ εξέφρασα κάποιες αντιρρήσεις για την επιλογή της και ο λόγος είναι ένας. Πίστευα ότι μία ατυχής στιγμή δεν πρέπει να είναι αυτή που καθορίζει την εικόνα και το μέλλον ενός ανθρώπου. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συνδεθεί η επιλογή της με το συμβάν της προηγούμενης εβδομάδας» εξήγησε.