My Style Rocks: «Είναι χάλια! Μου αρέσει για άλλη κοπέλα, όχι για σένα», «Γιατί τι έχω εγώ;» - Δάκρυσε η διαγωνιζόμενη και "τα πήρε" ο Σκουλός

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είναι χάλια! Μου αρέσει για άλλη κοπέλα, όχι για σένα», «Γιατί τι έχω εγώ;» - Δάκρυσε η διαγωνιζόμενη και

Το My Style Rocks είναι ένα show γεμάτο εντάσεις! Σε κάθε επεισόδιο οι κριτικές που ασκούνται στις παίκτριες είτε από τις ίδιες είτε από τους κριτές, συχνά τους φέρνουν σε ρήξη και δεν λείπουν οι φωνές, τα κλάματα, αλλά και οι αποχωρήσεις από το πλατό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 24/10, λοιπόν, την ώρα που η Χριστίνα περίμενε να ακούσει τα σχόλια της επιτροπής, τα λόγια του Δημήτρη Σκουλού την πλήγωσαν και δάκρυσε, χωρίς να μπορεί να κρύψει την στεναχώρια της. αυτό, ωστόσο, εκνεύρισε τον φωτογράφο.

Δείτε επίσης: «Ελπίζω να μην ήταν κι αυτή η αποχώρηση μία ακόμα απαίτηση της κυρίας που κάποτε απαίτησε να διώξουν κι εμένα» - Νέα καταγγελία κατά της Κατσαΐτη από παίκτρια του My Style Rocks

Ξέσπασε η Χριστίνα στον Δημήτρη Σκουλό στο My Style Rocks

Δημήτρης Σκουλός: Για άνοιξε αυτή την κακή καπαρντίνα, σε παρακαλώ. Τι καπαρντίνα είναι αυτή; Τσιγαρόχαρτο, είναι χάλια. Πολύ κακό το make up και τα μαλλιά. Δεν σε κάνει πιο μοντέρνα, σε κατεβάζει. Δεν σου ταιριάζει!

Χριστίνα: Ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Είμαστε στην 6η εβδομάδα και θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Δεν τα θέλετε αυτά; Μπορώ να έρχομαι ίδια.

Δημήτρης Σκουλός: Εσένα δεν σου ταιριάζει. Μου αρέσει για άλλη κοπέλα, όχι για σένα.

Χριστίνα: Γιατί εγώ τι έχω;

Δημήτρης Σκουλός: Είσαι μια χαρά με άλλες εμφανίσεις. Δεν σε αφορά να ακούσεις, αλλά να πεις τα δικά σου όπως κάνεις με τις φίλες σου εκεί πίσω.

Χριστίνα: Καμία σχέση. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έρχομαι με τις κλασικές φούστες μου, λέτε "μια κλασική εικόνα". Δεν έχω ντυθεί επίτηδες για να έρθω εγώ. Είναι ένα ντύσιμο δικό μου και επειδή με βλέπετε διαφορετική μου λέτε…Αυτό που ταιριάζει με τις φίλες; Έχω φίλες και δεν το ξέρω; Έχω μπει μόνη μου και θα φύγω μόνη μου. Δεν έχω έρθει για να κάνω φιλίες.

Δημήτρης Σκουλός: Δεν με αφήνεις να τελειώσω. Είσαι σε μια θέση άμυνας και κάνεις επίθεση, χωρίς λόγο.

Χριστίνα: Υπάρχουν κοπέλες που έρχονται διαφορετικές, λες και είναι άλλος άνθρωπος και τις βαθμολογείτε μια χαρά. Όταν έρχομαι εγώ μου λέτε ότι δεν μου ταιριάζει. Εγώ θα ντύνομαι έτσι! Κάθε φορά που φέρνω ένα δικό μου κομμάτι εδώ, με βλέπετε λες και είμαι εξωγήινος και δεν το καταλαβαίνω αυτό!