«Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλετε να...» - Η έντονη απάντηση της Εύης Βατίδου για τον Ηλία Κωνσταντίνου

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλετε να...» - Η έντονη απάντηση της Εύης Βατίδου για τον Ηλία Κωνσταντίνου

Τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 25/10, η Εύη Βατίδου στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα. Το μοντέλο ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου ωστόσο απέφυγε να απαντήσει.

Πριν απο μερικό διάστημα, ο ίδιος είχε αναφερθεί στην σχέση του με το πρώην μοντέλο και μάλιστα είχε αποκαλύψει την πρώτη τους γνωριμία. «Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο. Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη.» (δείτε εδώ το βίντεο)

Η απάντηση της Εύης Βατίδου για τον Ηλία Κωνσταντίνου

«Έχω να τον δω μέρες, δεν ξέρω τι κάνει. Δεν παρακολουθώ δηλώσεις του. Νομίζω κάτι για τον Κασσελάκη λέει μόνιμα. Γιατί να το σχολιάσω τώρα εγώ αυτό; Άστον να λέει, θα έχει τους δικούς του λόγους, ξέρει καλύτερα εκείνος», είπε η Εύη Βατίδου.

Δείτε επίσης: Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει δικαίωμά του...»

Στην ερώτηση που δέχτηκε για τον Ηλία Κωνσταντίνου δεν απάντησε ξεκάθαρα. «Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν μου αρέσει να μιλώ για το παρελθόν. Δεν μου αρέσει ούτε για τους άλλους, καλό είναι να μιλώ για τον εαυτό μου. Όλα τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν, δεν με αφορούν. Εσύ που ήσουν με τον πρώην σου, δεν έχεις βγάλει φωτογραφίες; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλετε να το προβάλλετε τώρα αυτό το άτομο;»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της:

Τι ανέφερε ο Ηλίας Κωνσταντίνου για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου στις δηλώσεις που είχε κάνει (17/10) απάντησε: «Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι. Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν κρατάω κακία. Ήταν μια εμπειρία και αυτή. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας, καλές ή κακές. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τέλειωσε και αυτό, πάμε παρακάτω. Αν τη δω θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε. Αλίμονο, δεν είμαστε και εχθροί. Δεν στενοχωρήθηκα όταν είπε ότι δεν είχαμε σχέση».

Δείτε εδώ το βίντεο: